preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Profesori Ksenija Rastija i Željko Milnović odabrani među 504 najbolja nastavnika u Hrvatskoj

Autor: Sandra Bošnjak, 5. 10. 2020.

Naši profesori Ksenija Rastija (informatika) i Željko Milnović (predmeti ekonomske struke) proglašeni su među 504 najuspješnija odgojno-obrazovna djelatnika u školskoj 2019./2020. godini.

Profesori su nagrađeni za mentorstvo učenicima koji sudjeluju na natjecanjima i smotrama na državnoj razini, predavanja, radionice ili ogledni sat na županijskoj razini, doprinos struci radom u stručnim vijećima i strukovnim udrugama koje potiču, razvijaju i unapređuju struku, vođenje ili koordiniranje međunarodnoga projekta iz područja odgoja i obrazovanja te sudjelovanje i doprinos realizaciji rezultata projekta na međunarodnoj razini, radom na unaprjeđenju rada škole i sustava obrazovanja, dijeljenju primjera dobre prakse, primjene inovativnih metoda poučavanja te izradom i objavom digitalnih obrazovnih sadržaja.
Dodjelu nagrada pod nazivom Godišnje nagrađivanje odgojno-obrazovnih djelatnika organizira Ministarstvo znanosti i obrazovanja na međunarodni Dan učitelja, u ponedjeljak, 5. listopada 2020. godine s početkom u 12 sati. Zbog novonastale epidemiološke situacije ove godine dodjela će se održati u virtualnom okruženju.

Profesorima čestitamo na postignutom uspjehu!
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenici 2. razreda tehničar za elektroniku na Satu razrednika s razrednicom Dubravkom Ištvanfi obilježili su Međunarodni dan djeteta. Na satu su raspravljali o odnosu prava i odgovornosti, a primjere kako se prava vežu uz odgovornosti istaknuli su na panou.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju