preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Školska zadruga SLATINA priprema se za sudjelovanje na 32. smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske

Autor: Sandra Bošnjak, 7. 10. 2020.

Prema odluci Agencije za odgoj i obrazovanje a zbog epidemije bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, 32. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske, održat će se od 26. – 30. listopada u virtualnom obliku.
Prema dogovorenim kriterijima svih županijskih Podružnica HUUZ-a, te s obzirom na dosadašnja postignuća, naša učenička zadruga izabrana je za sudionika ovogodišnje Smotre.

Učenice, članice zadruge, Antonija Gegić i Marija Štimac pod vodstvom mentorice Željke Venus prezentirale su i demonstrirale izradu proizvoda kojim će se predstaviti na ovogodišnjoj virtualnoj smotri, poštujući sve propisane mjere i preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje zbog epidemije bolesti COVID-19.

Video prezentaciju snimili su vrijedni članovi sekcije Web dizajn Patrik Vida i David Zuanović, učenici 2. razreda tehničar za elektroniku, pod vodstvom prof. Sandre Bošnjak, a izradu samog proizvoda učenice su dobro izvježbale pod vodstvom prof. Brigite Jurline.

Antonija i Marija nakon osobnog predstavljanja kratko predstavljaju zadrugu i školu, praktično prikazuju cjelokupan proces izrade proizvoda prema unaprijed pripremljenim koracima, uz usmeno obrazlaganje svega što rade i na kraju prezentiraju gotov proizvod.

Autor: Željka Venus, prof. i voditeljica školske zadruge
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju