preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Edukacija i radionica za pokretanje Kluba društvenih igara

Autor: Sandra Bošnjak, 11. 11. 2020.

Našoj su školi su po natječaju MZO za izvannastavne aktivnosti, dodijeljena financijska sredstva za provedbu projekta Strategija igranja = Strategija učenja.
Prva aktivnost - edukacija i radionica za voditelje sekcija društvenih igara, održana je 07.11. 2020, godine u prostoru naše škole. Radionicu su proveli članovi Udruge za promicanje društvenih igara „Igranje“ - partnerom škole u provedbi projekta, a za potrebe edukacije korišten je „Vodič za zajednice društvenih igara“ autora Miljenka Martinića (član udruge).

Nastavnici: Kata Vidaković, Marina Ivoš, Dubravka Ištvanfi, Mirjana Drenski, Sanja Špoljarić, Sanja Mrzljak Jovanić, Silvija Štimac, Ivana Švamberger, Ksenija Rastija, Matija Gosler i Josip Mikolašević učili su pravila i načine igranja nekih suvremenih igara.
Osim usvojenih znanja o modernim igrama, nastavnici su se upoznali s organizacijom i vođenjem Kluba društvenih igara i njegovim sekcijama.
Po riječima sudionika, radionice su bile korisne ali i iznimno zabavne.

 

Kata Vidaković, prof.
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenici 2. razreda tehničar za elektroniku na Satu razrednika s razrednicom Dubravkom Ištvanfi obilježili su Međunarodni dan djeteta. Na satu su raspravljali o odnosu prava i odgovornosti, a primjere kako se prava vežu uz odgovornosti istaknuli su na panou.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju