preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Prvo mjesto!!!!

Autor: Sandra Bošnjak, 5. 11. 2012.

Ponosno Vas obavještavamo da je naša škola osvojila PRVO mjesto na CMS natjecanju 'Skockajte web! 2012' u kategoriji Srednje škole!

U ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 120 škola, od čega 96 u kategoriji osnovnih škola i 24 u kategoriji srednjih škola. U posebnoj kategoriji Klub najskockanijih sudjelovalo je 8 škola.
Sve prijavljene webove škola pregledalo je uredništvo Portala za škole, nakon čega je odabir pobjednika u dva kruga ocjenjivanja obavio stručni Ocjenjivački sud u kojem je ove godine sudjelovalo 18 članova. Ocjenjivački sud odabrao je osnovne i srednje škole čiji su webovi u najvećoj mjeri:

  • pokazali usklađenost s preporukama za izradu dobrog weba, u prvom redu poštivajući kriterije ažurnosti, angažiranosti i timskog promišljanja, ali i sve ostale kriterije natjecanja
  • ostavili dojam vizualne privlačnosti.


Pobjednici u kategoriji Srednjih škola su:

  • 1. mjesto SŠ Marka Marulića Slatina
  • 2. mjesto Upravna i birotehnička škola, Zagreb
  • 3. mjesto Graditeljska škola Čakovec


Dodjela nagrada natjecanja 'Skockajte web! 2012', održati će se u srijedu, 14. studenoga 2012., u okviru svečanosti zatvaranja 14. CARNetove korisničke konferencije CUC 2012 u Rijeci.
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju