preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Održana 6. godišnja Skupština školske zadruge "SLATINA"

Autor: Sandra Bošnjak, 18. 10. 2020.

U petak. 16. listopada 2020. godine održana je 6. redovna godišnja Skupština školske zadruge „SLATINA“. Godišnja skupština održana je video vezom na Microsoft Teamsu, prema preporuci HZJZ - a zbog pandemije bolesti COVID – 19. Ravnatelj Ivan Roštaš otvorio je skupštinu i pozdravio prisutne, višu stručnu savjetnicu savjetodavne službe VPŽ Tihanu Bišćan, te nazočne  roditelje, učenike i profesore.

Profesorica Željka Venus podnijela je godišnje Izvješće o radu za prethodnu godinu, te Plan rada za školsku godinu 2020./21. Nazočne je upoznala sa provedenim aktivnostima kroz školsku godinu 2019./20., te izrazila zadovoljstvo njihovim rezultatima unatoč  otežanim uvjetima rada u prošloj školskoj godini zbog štrajka nastavnika i on line nastave zbog pandemije bolesti COVID – 19. Tajnica školske zadruge profesorica Jasna Asić podnijela je financijsko izvješće za 2019./2020. te financijski plan za 2020/2021. godinu.

Profesorica Venus upoznala je nazočne sa promocijom proizvoda. Naglasila ja da je prošla školska godina za našu zadrugu bila uspješna i izdvojila je: Na Državnoj smotri učeničkih zadruga Praline Frajle Antoš izabrane za Najproizvod, sudjelovanje na manifestaciji Dani kruha i plodovi zemlje u gradu i školi, prezentaciju proizvoda na otvorenju poduzetničkog inkubatora Slatina, sudjelovanje u projektu Srijemuš s Papuka u sklopu Promocije i jačanja kompetencija strukovnih škola za turizam, ostvarivanje potpore grada Slatine za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa razvoja malog i srednjeg poduzetništva,  prodaja proizvoda u blagdansko vrijeme, slatka prezentacija čokoladne fontane za učenike i zaposlenike škole ,izrada čestitki za Božić i Uskrs, video tutorijal prof. Sanje Špoljarić za članove sekcije Ekologija, rad sa učenicima na platformi loomen …

Na skupštini predloženo je novo članstvo Zadružnog odbora: iz reda osoblja škole – profesorice Sandra Bošnjak i Željka Venus, iz reda roditelja učenika članova gospođa Marina Kordi, iz reda  suosnivača odnosno članova zadruge  profesorica Jasna Asić,  iz reda učenika članova zadruge Lea Tušek i Marta Loparac te iz predstavnika  jedinice lokalne samouprave gospođa Vera Radaš.

Ravnatelj Ivan Roštaš i profesorica Venus zahvalili su  se svim učenicima, voditeljima i svima koji podupiru rad zadruge te koji su vrijedno radili i ostvarili postignute rezultate.
 
Susjedne škole
Osnovne škole: Srednje škole:
OŠ Eugena Kumičića OŠ Josipa Kozarca Industrijsko-obrtnička škola

Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju