preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Webinar EUradionica “Priprema EU projekta za Erasmus – KA1”

Autor: Sandra Bošnjak, 9. 11. 2020.

Devet djelatnika naše škole, sudjelovalo je u petak, 30.10. 2020, godine na webinaru EUradionici u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.
Nastavnice: Kata Vidaković, Jasna Asić, Marina Ivoš, Dubravka Ištvanfi, Sanja Špoljarić, Željka Venus, Ksenija Rastija, školska psihologinja Ljiljana Matošević te voditelj računovodstva, Daniel Medved educirali su se za pisanje prijave za ERASMUS+ projekte.

Osnovni cilj webinara EUradionice “Priprema EU projekta za Erasmus – KA1” bio je naučiti polaznike kako provjeriti vertikalnu i horizontalnu logiku projektne ideje. Zatim, ukoliko je potrebno, nadopuniti projekt onim elementima koji su potrebni za uspješnu prijavu i provedbu. Djelatnici SŠMMS planiraju napisati i prijaviti ERASMUS+ projekat na slijedećem natječaju AMPEU. Dobivena saznanja iskoristi će za pisanje kvalitetnije prijave te time povećati šanse za dobivanje financijskih sredstava potrebnih za provedbu projekta.

Kata Vidaković, prof.
Susjedne škole
Osnovne škole: Srednje škole:
OŠ Eugena Kumičića OŠ Josipa Kozarca Industrijsko-obrtnička škola

Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenici 2. razreda tehničar za elektroniku na Satu razrednika s razrednicom Dubravkom Ištvanfi obilježili su Međunarodni dan djeteta. Na satu su raspravljali o odnosu prava i odgovornosti, a primjere kako se prava vežu uz odgovornosti istaknuli su na panou.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju