preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Naslovnica

Kratka priča o Domovinskom ratu

Autor: Sandra Bošnjak, 15. 6. 2022.

Na četvrtom Javnom pozivu za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj, koji je bio otvoren od 14. veljače do 16. ožujka 2022., u konkurenciji 135 pristiglih kratkih priča našu je školu predstavljao učenik 4. a razreda opće gimnazije Niko Rastija pod mentorstvom prof. Željke Orban. Nakon tri kruga vrednovanja, Nikina je priča dospjela u  zadnji, među 28 priča s najviše postignutih bodova u prethodnim krugovima. Priču pod nazivom Zvijezda što po Zemlji trči možete pročitati ovdje.

Autorica: Željka Orban, prof.
 
Susjedne škole
Osnovne škole: Srednje škole:
OŠ Eugena Kumičića OŠ Josipa Kozarca Industrijsko-obrtnička škola

Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju