preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Projekti  > IPA program  > Vijesti
Vijesti

Završna konferencija IPA projekta „Implementacija novih kurikuluma“

Autor: Sandra Bošnjak, 22. 12. 2011. 19:25

U srijedu, 21. prosinca, u Zagrebu je održana završna konferencija projekta „Implementacija novih kurikuluma“ iz Programa Europske unije za Hrvatsku, IPA Komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala, koji je provodio EPRD konzorcij, a čiji je glavni partner u projektu bila Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Konferenciju je organizirala ASOO, a prisutni su bili ravnatelji i profesori prvih 18 srednjih škola kojima su u toj IPA komponenti odobreni EU projekti te predstavnici razvojnih agencija i jedinica lokalne samouprave koje su dale svoj doprinos u realizaciji tih projekata.

 [više]

Održana završna konferencija projekta

Autor: Sandra Bošnjak, 28. 11. 2011. 21:12

Održana završna konferencija projekta „Uvođenje e- učenja u svrhu poboljšanja nastavnih procesa u strukovnim programima u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice“

U proteklih 14 mjeseci u našoj školi proveden je projekt pod nazivom „Uvođenje e-učenja radi unaprjeđivanja nastavnih procesa u strukovnim programima u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice“. Potkraj rujna 2010. godine ravnatelj Petar Žarković i ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Ivan Šutalo potpisali su ugovor o provedbi projekta, kako bi se uz pomoć sredstava Europske unije unaprijedio nastavni proces u spomenutim školama. Projekt je financiran iz IPA komponente Razvoj ljudskih potencijala Programa Europske unije za Hrvatsku, uvođenje novih kurikuluma. Partneri u projektu bili su Virovitičko-podravska županija i Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice, a pomoć u pripremi i ostvarenju projekta pružila je Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA.

 [više]

Obavijest

Autor: Petar Žarković, 23. 11. 2011. 18:48

U petak, 25. studenoga, u našoj će školi biti održana završna konferencija projekta koji pod naslovom „Uvođenje e-učenja radi unaprjeđivanja obrazovnih procesa u strukovnim programima Srednje škole Marka Marulića Slatina i Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice“ u posljednjih 14 mjeseci provodi projektni tim naše škole. Očekujemo da će na konferenciji biti nazočni predstavnici Grada Slatine, Virovitičko-podravske županije, županijske Razvojne agencije VIDRA, ravnatelji osnovnih i srednjih škola iz naše županije te predstavnici Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj. Početak konferencije zakazan je za 13,00 sati. S obzirom da će konferenciji prisustvovati i nastavnici naše škole, toga dana u poslijepodnevnoj smjeni neće biti redovne nastave, a u prijepodnevnoj smjeni nastavu će imati samo učenici četvrtih razreda. Početak nastave i trajanje nastavnih sati organizirano je kao i inače petkom.

 [više]

E-learning: U petak završna konferencija

Autor: Sandra Bošnjak, 22. 11. 2011. 14:59

Pri završetku provedbe projekta „Uvođenje e-učenja u svrhu poboljšanja nastavnih procesa u strukovnim programima u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice“, u petak, 25. studenoga 2011. u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina (33520 Slatina, Trg Ruđera Boškovića 16) s početkom u 13 sati bit će održana završna konferencija projekta.

 [više]

Na studijskom putovanju u Danskoj - Naši profesori upoznali Kopenhagen i danski sustav obrazovanja

Autor: Petar Žarković, 28. 9. 2011. 19:51

Zahvaljujući IPA projektu pretpristupnog programa Europske unije za Hrvatsku u komponenti Razvoj ljudskih potencijala, skupina profesora Srednje škole Marka Marulića Slatina i njihovih kolega iz Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice te predstavnici Virovitičko-podravske županije kao partnera u projektu boravili su na studijskom putovanju u Kopenhagenu.

 [više]

Uvođenje e-učenja radi unaprjeđivanja nastavnih procesa u strukovnim programima u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice

Autor: Sandra Bošnjak, 2. 11. 2010. 16:06

U srijedu 27. listopada 2010., u fazi realizacije projekta Uvođenje e-učenja radi unaprjeđivanja nastavnih procesa u strukovnim programima u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice održana je početna konferencija za novinare.

 [više]

Potpisan ugovor o provedbi IPA programa za razvoj ljudskih potencijala, komponenta Implementacija novih kurikuluma „Uvođenje e-učenja“

Autor: Petar Žarković, 4. 10. 2010. 16:43

Ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Ivan Šutalo i ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Slatina Petar Žarković u ponedjeljak, 27. rujna, potpisali su ugovor o provedbi IPA programa za razvoj ljudskih potencijala, komponenta Implementacija novih kurikuluma, pod nazivom „Uvođenje e-učenja radi unaprjeđivanja nastavnih procesa u strukovnim programima u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina i Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice“.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju