preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Zimske i proljetne škole

Informatička radionica

Autor: Ksenija Rastija, Sandra Bošnjak, 22. 1. 2012. 21:23

Tijekom prvog nastavnog tjedna u drugom polugodištu održana je trodnevna informatička radionica za učenike koji su se željeli pripremati za natjecanje iz informatike (Infokup 2012. iz kategorije Osnove informatike).

 [više]

Zimska škola kemije za učenike gimnazije

Autor: Sandra Bošnjak, Ana Krpačić, 19. 1. 2012. 15:00

Za učenike naše škole u gimnazijskom programu održana je za vrijeme proteklih praznika zimska škola kemije. Prof Ana Krpačić radila je sa zainteresiranim učenicima 10., 11., 12. i 13. siječnja od 9,00 do 12,00 sati.
S obzirom da su u školi tijekom zimskih praznika istovremeno organizirane i škole iz matematike i fizike, za kemiju se odlučilo 18 učenika, što je manje od očekivanog broja.
Kao voditeljica, prof. Krpačić je zadovoljna jer su se odazvali vrijedni učenici i učenici koji žele naučiti više, proširiti svoja znanja, i kojima će kemija najvjerojatnije trebati za nastavak školovanja na fakultetima. Najviše se odazvalo učenika drugih i trećih razreda.

 [više]

Izvješće o provedenoj Zimskoj školi fizike

Autor: Dragan Klement, Sandra Bošnjak, 16. 1. 2012. 23:25

Na Aktivu fizike i elektrotehnike dogovoreno je održavanje Zimske škole fizike na kojoj će se pomoći učenicima četvrtih razreda da se bolje pripreme za polaganje fizike kao izbornog predmeta na državnoj maturi te učenicima prvih razreda da lakše prebrode prijelaz iz osnovne škole u srednju. Dogovoreno je da sa prvim razredima radi profesorica Dubravka Ištvanfi, a sa četvrtim razredima profesor Dragan Klement.
Zimska škola održana je:

  • 9. siječnja 2012. godine od 9 do 12 sati,
  • 10. siječnja 2012. godine od 8 do 10 sati te
  • 13. siječnja 2012. godine od 9 do 12 sati.
 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju