preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Održano međužupanijsko natjecanje Mladih Hrvatskog crvenog križa

Autor: Mirjana Drenski, 9. 4. 2019.

U OŠ Matije Petra Katančića u Valpovu u subotu, 06. travnja, održano je međužupanijsko natjecanje ekipa Gradskih društava CK s područja Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije. Našu školu, pa tako i Gradsko društvo crvenog križa Slatina, predstavljala je ekipa koju je predvodila Elena Bićanić, a u ekipi su bile još i Ivona Bosec, Ana Čurić, Jana Macinger, Karla Vasiljević i, kao zamjena, Emma Fabijanac.

Djevojke su od šest ekipa u kategoriji Mladih zauzele četvrto mjesto. Ove godine moramo pohvaliti i našu maturanticu Anu Bićanić koja je pripremala ozljede na radilištima sa realističnim prikazom nezgoda. Također pohvale idu i ekipi OŠ Josipa Kozarca koja je u kategoriji Podmlatka od ukupno deset ekipa također zauzela četvrto mjesto.

Čestitke svim natjecateljima na postignutim rezultatima, a ekipama iz Osijeka koje su osvojile prvo mjesto i plasirale se na državno natjecanje, koje će se ove godine održati u Našicama od 10. do 12. svibnja, želimo puno uspjeha.
 

 
Popis udžbenika

Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju