preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 

Županijsko stručno vijeće za Građanski odgoj i obrazovanje Virovitičko-podravske županije

Autor: Zorislav Jelenčić, Sandra Bošnjak, 2. 1. 2020. 07:56

Modeli i moduli poučavanja Građanskog odgoja i obrazovanja – šest primjera dobre prakse

U petak 27. prosinca  2019. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je Županijsko stručno vijeće za Građanski odgoj i obrazovanje Virovitičko-podravske županije pod nazivom Modeli i moduli poučavanja Građanskog odgoja i obrazovanja na kojem je bilo predstavljeno šest različitih primjera dobre prakse.

 [više]

Na državnoj smotri od 14 projekata čak 3 slatinska

Autor: Mirta Drokan, Zorislav Jelenčić, Matija Gosler, Silvija Štimac, 24. 5. 2018. 00:37

U Muzeju suvremenih umjetnosti u Zagrebu održana je 21. svibnja 2018. godine 20. Državna smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja. Učenici i mentori iz Srednje škole Marka Marulića Slatina sudjelovali su sa svojim projektima na ovoj jubilarnoj dvadesetoj Državnoj smotri projekata. Na Smotri su prikazana tri projekta Srednje škole Marka Marulića Slatina.

 [više]

Šesta županijska Smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja

Autor: Zorislav Jelenčić, Sandra Bošnjak, 3. 4. 2017. 20:25

Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je 31. ožujka 2017. šesti put domaćin Smotre projekata Virovitičko-podravske županije iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja. Na smotri je u dvije kategorije predstavljeno pet projekata od kojih su povjerenstva (prosudbeno - Dragan Zubak, Martina Miler i Silvija Štimac te županijsko - Darko Špoljarić, Jasminka Viljevac i Zorislav Jelenčić) prva četiri predložila za sudjelovanje na državnoj smotri.

 [više]

Predstavljeni novi priručnici iz Građanskog odgoja i obrazovanja

Autor: Zorislav Jelenčić, 12. 1. 2017. 21:30

U utorak, 10. siječnja. 2017. Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je domaćin stručnog skupa Provedba Programa međupredmetnih i interdisciplinarnih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja za osnovne i srednje škole – analiza dosadašnjih praksi. Skup su vodili viši savjetnici za nacionalne programe u Agenciji za odgoj i obrazovanje  Nevenka Lončarić Jelačić, prof. i mr. sc. Tomislav Ogrinšak.

 [više]

Stručni skup iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja

Autor: Dario Vrbaslija, 18. 12. 2016. 15:07

U petak, 16. prosinca 2016. godine, u Agenciji za odgoj i obrazovanje u Zagrebu održan je Stručni skup iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja, s temom Gospodarska dimenzija - poduzetnost i poduzetništvo. Jedan od predavača bio je profesor Dario Vrbaslija s naslovom izlaganja Poduzetnost i poduzetništvo mladih - od učeničke zadruge do poduzetništva mladih.

 [više]

Svi slatinski projekti pozvani na Državnu smotru iz Građanskog odgoja i obrazovanja

Autor: Zorislav Jelenčić, 7. 5. 2015. 17:51

Na Državnu smotru projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja koja će se održati 23. svibnja 2015. godine u Zagrebu pozvani su svi predloženi slatinski projekti.

 [više]

Izvješće s Četvrte županijske Smotre projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja - Virovitičko-podravska županija

Autor: Zorislav Jelenčić, 31. 3. 2015. 23:46

Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je 31. ožujka 2015. domaćin četvrte županijske Smotre projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja.
Smotru je pred četrdesetak učitelja i profesora otvorila Vesna Šerepac, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije.
Na smotri su predstavljena tri projekta koje je stručno povjerenstvo predložilo za sudjelovanje na državnoj smotri.

 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju