preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

NASTAVA ZA DALJINU

Poštovani,

sve obavijesti vezane uz nastavu na daljinu u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina pročitajte u nastavku.


Novosti

Obavijest učenicima, roditeljima i nastavnicima

Autor: Sandra Bošnjak, 16. 9. 2021. 10:48

Poštovani učenici, roditelji i nastavnicima,

Srednja škola Marka Marulića Slatina - nastava na daljinu

Zbog provedbe Rekonstrukcije i obnove sustava grijanja u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina koja je neodgodiva do početka sezone grijanja u školskoj godini 2021./2022. u Srednjoj školi Marka Marulića nastava će se privremeno održati na daljinu u dane kad to opseg radova (buka, prašina i slično) bude zahtijeva.
Petak, 17. rujna 2021. godine, nastava će se održati na daljinu, a od ponedjeljka, 20. rujna 2021. godine, nastava će se održati prema rasporedu u školi.
Srednja škola Marka Marulića Slatina je obavila sve pripreme za neometano provođenje nastave na daljinu a za sve dodatne informacije molim učenike da se obrate razrednicima i predmetnim nastavnicima.
Zahvaljujem na razumijevanju.
S poštovanjem,

Ravnatelj
Ivan Roštaš, prof.

 [više]

Poveznice na virtualne razrede za nastavu na daljinu u školskoj 2021./2022. godini

Autor: Sandra Bošnjak, 14. 9. 2021. 11:59

Tablica poveznica virtualnih učionica Srednje škole Marka Marulića Slatina po razredima na platformi Loomen nalaze se u nastavku ove vijesti.

 [više]

Pravila ponašanja na internetu za učenike, roditelje i nastavnike

Autor: Sandra Bošnjak, 14. 12. 2020. 11:41

Temeljem članka 94. Statuta Srednje škole Marka Marulića Slatina ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Slatina dana 10. prosinca 2020. godine donio je

Pravila ponašanja na internetu za učenike, roditelje i nastavnike

 [više]

Nastava na daljinu

Autor: Sandra Bošnjak, 11. 12. 2020. 10:15

Poštovani učenici i roditelji
temeljem preporuke Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Stožera civilne zaštiteVirovitičko-podravske županije, župan Igor Andrović donio je odluku kojom sve srednjoškolske ustanove s područja Vpž prelaze na organizaciju rada u teorijskoj i praktičnoj nastavi prema Modelu C nastava na daljinu (online nastava) od 14. do 23. prosinca 2020. godine. Nastava je organizirana prema postojećem rasporedu u virtualnim učionicama na platformi Loomenu a za sve ostale informacije i pomoć obratite se vašim razrednicima i predmetnim nastavnicima.
Tablica poveznica virtualnih učionica Srednje škole Marka Marulića Slatina po razredima na platformi Loomen:

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju