preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Agroturistički tehničar, Poljoprivredni tehničar opći i agrotehničar

 

Poljoprivredni tehničar opći/agrotehničar

Program priprema učenika za rad u gotovo svim područjima poljoprivrede, te na poljoprivrednim gospodarstvima. Ovaj program priprema učenika za upis na iste i srodne fakultete. Trajanje: 4 godine.


Agroturistički tehničar

Ovim programom je objedinjena agronomija, ugostiteljstvo i turizam. Agroturistički tehničar bavi se ekološkom proizvodnjom i pripremom poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, te ponudom hrane s vlastitog poljoprivrednog gospodarstva, pružanjem ugostiteljskih i drugih turističkih usluga. Trajanje: 4 godine.
 

Nastavni plan i program za program poljoprivreda zanimanje agroturistički tehničar, agrotehničar, poljoprivredni tehničar opći dostupan je dokumentu NPP Poljoprivredni tehničar.

Nastavni plan i program za program poljoprivreda zanimanje agroturistički tehničar, agrotehničar, poljoprivredni tehničar opći dostupan je dokumentu NPP Agrotehničar.

Nastavni plan i program za program poljoprivreda zanimanje agroturistički tehničar, agrotehničar, poljoprivredni tehničar opći dostupan je dokumentu NPP Agroturistički tehničar.
Pregled razrednih odjela te tjednog i godišnjeg fonda sati za školsku godinu 2019./2020. dostupan je na poveznici Fond sat.

 


Razredi poljoprivredni tehničar i agrotehničar
Razredni odjel Razrednik Broj učenika
1.AGT Alen Đurasek 20
 3.AGT Goranka Tomšić 8
4. PTO Željka Venus 8

 


Razredi agroturistički tehničar
Razredni odjel Razrednik Broj učenika
2. ATT Marina Ivoš 17
3. ATT Goranka Tomšić 11
4. ATT Željka Venus 13


 


Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju