preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Dan škole - nogometna utakmica

Autor: Vladimir Borbaš, Sandra Bošnjak, 27. 4. 2017.

Povodom obilježavanja Dana škole Srednje škole Marka Marulića Slatina u srijedu u 13,00 sati odigrana je malonogometna utakmica između tehničke i gimnazijsko-ekonomske smjene. Mnogobrojna publika mogla je uživati u odličnoj utakmici i velemajstorskim potezima igrača obje ekipe. Moramo napomenuti kako je većina tih igrača igrala za ŠSD "Marul" i okitila se naslovom županijskog prvaka u futsalu, te se ništa slabija partija nije mogla ni danas očekivati.

U zaista napetoj i borbenoj utakmici bolje se snašla ekipa iz gimnazijsko.ekonomske smjene i ubrzo došla do značajne rezultatske prednosti. Međutim, nošeni brojnijom podrškom sa tribina, i brojnijom klupom "tehničari" sustižu, te na kraju utakmica završava sa 6:6. Na kraju se pristupilo izvođenju udaraca sa 6 metara u kojima su se bolje snašli igrači gimnazije i ekonomije te slavili sa 9:8. Čestitamo publici na odličnom ambijentu i korektnom navijanju i naravno svim igračima na odličnoj predstavi i fair playu.
 
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Tko je bio sv. Nikola i koje su zanimljivosti vezane uz njegov život istražili su članovi školske sekcije Etnologija koja djeluje u sklopu Školske zadruge Slatina i njihova voditeljica Marina Ivoš,prof. Ovom temom bavili su se Lana Šimić 1.te , Viktorija Velić 2.te, Borna Bula 2.te i Antonija Gegić 4.att. Svojim radovima uredili su pano u školi. Detaljnije informacije o svetom Nikoli možete pronaći u virtualnoj učionici Školska zadruga Slatina – sekcija Etnologija koja se nalazi na Loomenu.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju