preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Dan škole - svečana sjednica Nastavničkog vijeća

Autor: Sandra Bošnjak, 29. 4. 2017.

Povodom obilježvanja Dana škole, u petak 28. travnja 2017. godine, održana je svečana sjednica Nastavničkog vijeća.

Sjednica je započela kulturno-zabavnim programom i to nastupom Jurice Ljubasa, učenika 3. a razreda opće gimnazije, koji je predstavljao našu školu na ovogodišnjoj smotri Lidrano 2017. Jurica se predstavio monologom iz romana Molloy, autora Samuela Beckett, a za nastup ga je pripremio profesor Danijel Vilček.
 


U glazbenom dijelu programa nastupio je školski oktet s dvije pjesme, a glazbeni voditelj bio je prof. Dario Vrbaslija.

Nakon kulturno-zabavnog programa, ravnatelj Darko Špoljarić prisutnima je predstavio sve aktivnosti i projekte koje je škola provodila u prethodnom razdoblju. Posebno je istaknuo velike uspjehe koje su učenici i nastavnici škole postigli na županijskim i državnim natjecanjima te se zahvalio Gradu Slatini i Virovitičko-podravskoj županiji na potpori i financijskim sredstvima u projektima energetske obnove školske zgrade i sportske dvorane.
 


Svečanoj sjednici prisustvovali su i gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Miroslav Venus, ravnateljica Osnovne škole Josipa Kozarca Ksenija Vujanović Juras, ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Slatina Mladen Graovac, ravnatelj Osnovne glazbene škole Slatina Antonio Brzica i drugi gosti.

Sjednicu možete pogledati u videu, a ostale fotografije u albumu Dan škole - svečana sjednica Nastavničkog vijeća.

 
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Tko je bio sv. Nikola i koje su zanimljivosti vezane uz njegov život istražili su članovi školske sekcije Etnologija koja djeluje u sklopu Školske zadruge Slatina i njihova voditeljica Marina Ivoš,prof. Ovom temom bavili su se Lana Šimić 1.te , Viktorija Velić 2.te, Borna Bula 2.te i Antonija Gegić 4.att. Svojim radovima uredili su pano u školi. Detaljnije informacije o svetom Nikoli možete pronaći u virtualnoj učionici Školska zadruga Slatina – sekcija Etnologija koja se nalazi na Loomenu.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju