preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

“Svi na POligon za Rekreaciju Tijela-SPORT”

Autor: Vladimir Borbaš, 3. 11. 2015.

FITNES NA OTVORENOM ZA SVE UZRASTE
Svi na POligon za Rekreaciju Tijela-SPORT

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da su u tijeku skupni treninzi na spravama na otvorenom koje su postavljene pored dvorane Srednje škole Marka Marulića Slatina. Svi zainteresirani građani mogu se javiti profesorima tjelesne i zdravstvene kulture Vladimiru Borbašu i Zlatku Šantiću. Treninzi će se odvijati 3 puta tjedno kad god to vremenske prilike dopuste, a broj sudionika je ograničen.

Podsjećamo, sprave za vanjsko vježbanje su postavljene pokraj sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića Slatina u sklopu projekta FITNES NA OTVORENOM ZA SVE UZRASTE “Svi na POligon za Rekreaciju Tijela-SPORT” koji je na natječaju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za sufinanciranje Sportskih programa poticanje amaterskog sporta i rekreacije u 2015. godini dobila Srednja škola Marka Marulića Slatina.

Cjelokupni projekt je samostalno osmišljen i realiziran entuzijazmom nekolicine profesora Srednje škole Marka Marulića Slatina, a financiran je sa 47.290,00 kn od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i 11.822,50 kn iz proračuna Virovitičko-podravske županije.

Vladimir Borbaš, prof.

Postavljanje sprava za vanjsko vježbanje

 

Prvi skupni trening na spravama

 
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Tko je bio sv. Nikola i koje su zanimljivosti vezane uz njegov život istražili su članovi školske sekcije Etnologija koja djeluje u sklopu Školske zadruge Slatina i njihova voditeljica Marina Ivoš,prof. Ovom temom bavili su se Lana Šimić 1.te , Viktorija Velić 2.te, Borna Bula 2.te i Antonija Gegić 4.att. Svojim radovima uredili su pano u školi. Detaljnije informacije o svetom Nikoli možete pronaći u virtualnoj učionici Školska zadruga Slatina – sekcija Etnologija koja se nalazi na Loomenu.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju