preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 

FITNES NA OTVORENOM ZA SVE UZRASTE
Svi na POligon za Rekreaciju Tijela-SPORT


Novosti

“Svi na POligon za Rekreaciju Tijela-SPORT”

Autor: Kata Vidaković, Vladimir Borbaš, 27. 8. 2015.

Provođenje sportskog programa

FITNES NA OTVORENOM ZA SVE UZRASTE
Svi na POligon za Rekreaciju Tijela - SPORT”

Na natječaju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, za sufinanciranje Sportskih programa poticanje amaterskog sporta i rekreacije u 2015. godini, Srednja škola Marka Marulića Slatina dobila je sredstva za provođenje projekta:
FITNES NA OTVORENOM ZA SVE UZRASTE “Svi na POligon za Rekreaciju Tijela - SPORT”
Vrijednost projekta je 79.630,00 kn, udjel MZOS je 47.290,00kn, a razliku od 11.822,50 kn sufinancirat će se iz proračuna Virovitičko-podravske županije i vlastitih sredstava škole.

Da bi se realizirao projekt, u prostoru sportskog dvorišta SŠ Marka Marulića Slatina izgradit će se Poligon za fitness i provesti besplatne edukacije sa zainteresiranim polaznicima.
Program je prvenstveno namijenjen mlađim rekreativcima koji žele poboljšati svoj psihofizički status a koji bi se upisivali na edukacije po vlastitoj želji. Predviđenu skupinu od 20 polaznika (početne dobne granice 17 godina, a krajnja dobna granica nije određena) upoznavat će sa spravama i educirati za vježbe na njima, voditelj projekta prof. Vladimir Borbaš i suradnik prof.Zlatko Šantić, tijekom rujna, listopada i studenog. Cilj je okupiti mlađu populaciju kao jezgru programa, koji bi program promovirali i u drugim dobnim skupinama. Druga ciljna skupina su učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina i Industrijsko-obrtničke škole Slatina koji nastavu Tjelesne i zdravstvene kulture izvode u zajedničkim prostorima.
Postavljanjem Poligona za fitnes u okoliš poboljšat će se rekreacijska ponuda grada Slatine. Sprave na otvorenom osigurat će kvalitetan sadržaj za sve rekreativce, profesionalne sportaše kao i za naše sportske klubove koji bi imali više mogućnosti u planiranju i programiranju treninga. Također će biti neizostavni sadržaj u redovitoj nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture.
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Tko je bio sv. Nikola i koje su zanimljivosti vezane uz njegov život istražili su članovi školske sekcije Etnologija koja djeluje u sklopu Školske zadruge Slatina i njihova voditeljica Marina Ivoš,prof. Ovom temom bavili su se Lana Šimić 1.te , Viktorija Velić 2.te, Borna Bula 2.te i Antonija Gegić 4.att. Svojim radovima uredili su pano u školi. Detaljnije informacije o svetom Nikoli možete pronaći u virtualnoj učionici Školska zadruga Slatina – sekcija Etnologija koja se nalazi na Loomenu.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju