preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Uvodna riječ ravnatelja povodom početka nove školske godine

ssmmravnateljDSDragi učenici i kolege,
Želim vam sretan povratak u školu, a posebnu dobrodošlicu želim prvim razredima. Budući da znam da učenicima ferija nikad nije dosta, siguran sam da biste voljeli da je ono potrajalo duže. No, bilo kako bilo, nova školska godina počinje, a s njom i obaveze.
Vrlo je važno da upoznate svoja prava koja su vam dana kao učenicima ove škole, ali još je važnije da budete svjesni svojih obaveza, a vaša osnovna obaveza u ovoj školi je da učite i date najbolje od sebe. Budite svjesni da ocjene koje ćete imati ne ovise o vašim profesorima već isključivo o vama. Na vama je odgovornost da postignete najbolje rezultate koje možete.
Isto tako, želim da svi zajedno radimo kao tim i učinimo sve da nam škola bude što ljepše mjesto za boravak. Ja u ovoj školskoj godini planiram sa svojim kolegicama i kolegama napraviti dosta stvari koje će nam svima biti od koristi. Isto se očekuje i od vas. Vi ste učenici ove škole i trebate se truditi da ona uvijek bude na dobrom glasu. Važno je da uvijek imate razumijevanja za druge, bilo da su to vaši kolege ili profesori, pa će nam onda i međusobna komunikacija i posao biti puno lakši.
Učenicima prvih razreda želim reći da su donijeli dobru odluku odabravši našu školu jer ovdje rade stručni i odlični profesori koji će im pomoći da steknu nova znanja i vještine. Svima zajedno vam želim puno uspjeha u novoj školskoj godini.

Ravnatelj
Darko Špoljarić


Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju