preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Sportski uspjesi učenika i nastavnika

Europski tjedan sporta obilježen je u našoj školi

Autor: Sandra Bošnjak, 4. 10. 2020. 11:34

Europski tjedan sporta je inicijativa Europske komisije koja se u Hrvatskoj provodi od 2015. godine. Usmjeren je na poticanje građana za sudjelovanjem u različitim tjelesnim aktivnostima te podizanje svijesti o njihovim brojnim dobrobitima. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta i dalje je „#BeActive“ te bi se njome trebalo potaknuti javnost na tjelesnu aktivnost, ne samo tijekom toga tjedna nego i cijele godine.

 [više]

Državno natjecanje u badmintonu

Autor: Sandra Bošnjak, 11. 3. 2020. 19:12

Državno natjecanje školskih sportskih društava Republike Hrvatske u badmintonu održano je u Zadru od 2. do 4. ožujka 2020. godine. Na natjecanju su sudjelovale 23 srednje škole u kategoriji djevojaka i mladića. Virovitičko-podravsku županiju predstavljali su učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina: Una Maravić, Ana Čurić, Luna Kovač, Ramona Mikolić, Marin Zdelar, Dorian Bogati, Marko Rastija i Dominik Kizivat. Ekipe djevojaka i mladića ŠSD „Marul“ izvrsnom igrom osvojile su odlično 5. mjesto.  Mentorice i voditeljice učenicima su nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Benčina i Mirta Drokan. Čestitamo svima na postignutom uspjehu!

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće (Grupa 1)

Autor: Sandra Bošnjak, 2. 3. 2020. 14:13

Županijsko natjecanje srednjih škola (grupa 1) u odbojci za mladiće održano je 26. veljače 2020. godine u dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina u Slatini. Domaćin natjecanja bilo je Školsko sportsko društvo „Marul“ iz Slatine.

 [više]

FUTSAL - Maruli osvojili skupinu bez poraza

Autor: Sandra Bošnjak, 26. 2. 2020. 20:30

Dana 13. veljače 2020. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, održano je natjecanje u futsalu za mladiće u prvoj skupini. Nastupilo je četiri ekipe, ŠSD "Marul" Slatina,  ŠSD "Obrtnik" Slatina, ŠSD "Victoria" Orahovica i ŠSD Pitomača. Predstavnici naše škole su suvereno osvojili ovu skupinu bez ijednog poraza, sa dvije pobjede i jednim neriješenim ishodom, te tako osigurali županijsku završnicu koja će se održati u Virovitici 18. ožujka 2020. godine.

 [više]

Nacionalni dan hodanja obilježili su učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina

Autor: Mirta Drokan, 10. 10. 2019. 18:46

5. listopada 2019. godine veliki broj učenika opće gimnazije i ekonomije sudjelovao je u aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“, koja se provodi u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, i tako obilježio Nacionalni dan hodanja.

 [više]

Srednja škola Marka Marulića Slatina obilježila Europski tjedan sporta i Hrvatski olimpijski dan

Autor: Mirta Drokan, 27. 9. 2019. 14:49

Veliki broj (151) učenika i učenica naše škole i ove je godine sudjelovao na Krosu grada Slatine održanom 25.rujna 2019. godine.  Ovim Krosom obilježili smo Hrvatski olimpijski dan i Europski tjedan sporta s ciljem poticanja učenika na tjelesnu aktivnost i promicanja olimpijskih načela: mira, prijateljstva, zajedništva i razumijevanja.
 Najbrži učenici naše škole u svojim kategorijama bili su: Tanita Šantalab, Kristian, Ferenčak, Terezija Som i Marin Zdelar. Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju i ostvarenim postignućima i zahvaljujemo učenicima koji su pomogli u organizaciji Krosa.

 [više]

HOD, Europski tjedan sporta

Autor: Mirta Drokan, 22. 9. 2019. 14:50


 

Naša Škola obilježava Hrvatski olimpijski dan i Europski tjedan sporta u srijedu 25. rujna 2019. sudjelovanjem naših učenika i učenica na Krosu grada Slatine. Nastava je taj dan organizirana u poslijepodnevnoj smjeni, kako bi svi učenici mogli dati svoj doprinos obilježavanju ovih sportskih događaja.
Hrvatski olimpijski dan (HOD) posvećen je datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora, 10. rujna 1991., i danas je opće prihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću i olimpijska načela: razumijevanje, mir, zajedništvo i prijateljstvo.
Europski tjedan sporta održava se od 23. do 30 rujna 2019. To je inicijativa Europske komisije koja se u Hrvatskoj provodi od 2015. godine s ciljem poticanja djece i mladih na tjelesno vježbanje.

 [više]

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana i Europskog tjedna sporta

Autor: Mirta Drokan, 29. 9. 2018. 18:45

170 učenika naše škole sudjelovalo je na Krosu grada Slatine, održanom 19.rujna 2018. godine povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana i Europskog tjedna sporta. Najbrži učenici naše škole ove godine bili su: Matea Klement, Marin Zdelar, Ana-Marija Menčik i Sebastian Herceg. Čestitke svim učenicima na sudjelovanju i ostvarenim postignućima na krosu.

 [više]

Kickboxing: Una Maravić seniorska i juniorska pobjednica svjetskog kupa

Autor: Sandra Bošnjak, 24. 9. 2018. 16:05

World cup Kickboxing Budimpesta održan je od 18 do 20. svibnja 2018. godine. Sudjelovalo je 38 država, 243 kluba i 2.437 boraca.

Una Maravić, učenica 3. a razreda opće gimnazije,  osvojila je dva zlata i broncu u tri različite discipline, jedina od svih borkinja na svjetskom kupu:

  • Zlato je osvojila u Kick lightu u seniorskoj konkurenciji do 55 kg. Prošla je tri kola bez izgubljenog boda.
  • Zlato je osvojila u Light contactu, juniorke do 55 kg, gdje je pobijedila 4 borbe i time postala najbolja juniorka svjetskog kupa.
  • Broncu je osvojila u Semi contactu do 60 kg, juniorke gdje je pobijedila tri borbe i tijesno izgubila borbu za finale.
 [više]

Izvannastavne sportske aktivnosti

Autor: Mirta Drokan, 9. 1. 2018. 21:55

Tijekom zimskih praznika izvannastavne sportske aktivnosti za učenike SŠ Marka Marulića Slatina provode se u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića. Treninzi iz odbojke i badmintona održavaju se svakodnevno od 3. do 12. siječnja 2018. godine u prijepodnevnim satima.

 [više]

Obilježili smo Hrvatski olimpijski dan

Autor: Mirta Drokan, 29. 9. 2017. 20:03

Učenici naše Škole sudjelovali su na Utrkama ulicama grada i tako obilježili Hrvatski olimpijski dan. Utrke su održane 22. rujna 2017. godine. Veliki broj učenika i ove je godine sudjelovao na ovoj sportskoj manifestaciji. Najbrži ove godine bili su: Una Maravić, Marin Zdelar, Elizabeta Taradej i Sebastijan Herceg. Čestitke svim učenicima naše Škole na sudjelovanju i ostvarenim postignućima.

 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju