preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Boris Boronjek 3. u državi na natjecanju iz informatike

Autor: Sandra Bošnjak, 8. 10. 2020.

U utorak, 6. listopada, održano je virtualno državno Natjecanje iz informatike na sustavu MOOC u kategoriji Osnove informatike za gimnazije. Na natjecanju je sudjelovao naš učenik Boris Boronjek pod mentorstvom profesorice Ksenije Rastije.

Boris se plasirao na izvrsno 3. mjesto u državi, od 11 pozvanih  natjecatelja u ovoj kategoriji natjecanja. Jedini je predstavnik naše županije na državnoj razini ove godine, ali i prvi učenik naše škole koji se uspio plasirati na državno Natjecanje iz informatike.

Čestitamo Borisu i želimo mu mnogo uspjeha u daljnjem obrazovanju!

Boris je u međuvremenu postao student FER-a u Zagrebu.
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju