preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Volonteri

vijesti

Humanitarna akcija za udrugu Marijini obroci

Autor: Sandra Bošnjak, 2. 4. 2021. 13:28

Nakon što su učenici naše škole i Volonterski klub Carpe Diem ostvarili suradnju s Caritasom Župe Svetoga Josipa, nastavili smo prikupljati sredstva za humanitarnu udrugu Marijini obroci (Mary's Meals) kojoj je cilj osigurati sredstva za djecu koja gladuju u najugroženijim zemljama svijeta.
Vjeroučiteljica Jelena Matišić motivirala je učenike kako bi u vremenu Korizme pokazali da suosjećaju s onima kojima je pomoć najpotrebnija. Voditeljice Volonterskog kluba, profesorice Marina Ivoš i Silvija Štimac pomagale su u organizaciji ove hvalevrijedne akcije.

 [više]

Suradnja škole i župnog Caritasa

Autor: Sandra Bošnjak, 30. 3. 2021. 20:55

Ostvarena suradnja škole i župnog Caritasa
'Sve što želite da ljudi vama čine, činite i vi njima!'
'Zaista kažem vam: što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste!'

Vodeći se Isusovim riječima, učenici 4.a, 3.b, 3.el, 2.b, 1.ek i 1.tel u zajedništvu s Volonterskim klubom naše škole, prof.Ivoš i prof.Štimac, te vjeroučiteljicom Matišić, ostvarili su suradnju sa župnim Caritasom pri župi sv. Josipa u Slatini.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju