preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Nacionalni dan hodanja obilježili su učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina

Autor: Mirta Drokan, 10. 10. 2019. 18:46

5. listopada 2019. godine veliki broj učenika opće gimnazije i ekonomije sudjelovao je u aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“, koja se provodi u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, i tako obilježio Nacionalni dan hodanja.

 [više]

Hodanjem do zdravlja Škola za život

Autor: Mirta Drokan, 13. 11. 2018. 11:49

Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina, od 22. rujna 2018., svake subote sudjeluju u aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ koja se provodi u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“. Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a provoditelji na području Virovitičko-podravske županije su Zavod za javno zdravstvo „Sv. Rok“.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju