preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Pravilnik o polaganju državne mature

Na hiperlinku Pravilnik o polaganju državne mature dostupan Vam je pravilnik koji propisuje sadržaj, uvjete, način i postupak polaganja državne mature, a na slijedećem hiperlinku dostupna je Brošura o državnoj maturi za školsku godinu 2013./2014.


Pravila

Pravila o polaganju ispita državne mature dostupna su na hiperlinku ovdje, a Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi dostupn je na hiperlinku ovdje.


Upute

Kod pisanja ispita državne mature iz Matematike, Fizike i Kemije  pristupnici smiju koristiti određenu vrstu džepnog računala. Upute  za odabir vrste džepnog računala dostupne su ovdje, a Pojašnjenje o uporabi džepnih računala na ispitima DM ovdje. Vodič kroz ispite državne mature 2013" dostupan je na hiperlinku ovdje.
Upute za prilagodbu ispitne tehnologije na ispitima državne mature možete skinuti na ovdje.


Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju