preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Pravilnik o polaganju državne mature

Na hiperlinku Pravilnik o polaganju državne mature dostupan Vam je pravilnik koji propisuje sadržaj, uvjete, način i postupak polaganja državne mature, a na slijedećem hiperlinku dostupna je Brošura o državnoj maturi za školsku godinu 2013./2014.


Pravila

Pravila o polaganju ispita državne mature dostupna su na hiperlinku ovdje, a Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi dostupn je na hiperlinku ovdje.


Upute

Kod pisanja ispita državne mature iz Matematike, Fizike i Kemije  pristupnici smiju koristiti određenu vrstu džepnog računala. Upute  za odabir vrste džepnog računala dostupne su ovdje, a Pojašnjenje o uporabi džepnih računala na ispitima DM ovdje. Vodič kroz ispite državne mature 2013" dostupan je na hiperlinku ovdje.
Upute za prilagodbu ispitne tehnologije na ispitima državne mature možete skinuti na ovdje.


Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju