preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke, grupa 1.

Autor: Sandra Bošnjak, 25. 3. 2020. 16:29

Županijsko natjecanje za djevojke srednjih škola (grupa 1.) održano je 12.3.2020. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina. Natjecanje je proteklo u skladu s propisnikom Hrvatskog školskog sportskog saveza za 2019./2020. godinu.

 [više]

Završnica županijskog natjecanja u odbojci za mladiće

Autor: Sandra Bošnjak, 20. 3. 2020. 14:48

Završnica županijskog natjecanja srednjih škola u odbojci za mladiće održana je 11. ožujka 2020. godine u dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina u Slatini. Domaćin natjecanja bilo je Školsko sportsko društvo „Marul“ iz Slatine.

Na natjecanju su sudjelovale četiri srednje škole: Tehnička škola Virovitica, Strukovna škola Virovitica, Srednja škola Stjepana Sulimanca iz Pitomače i Srednja škola Marka Marulića Slatina.

 [više]

Stolni tenis - djevojke osvojile i osigurale odlazak na Državnu završnicu, mladići treći

Autor: Sandra Bošnjak, 26. 2. 2020. 20:34

U Virovitici, u hali Viroexpa u utorak 25.02.2020. održano je županijsko natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće. Kod mladića je bilo 7 prijavljenih ekipa, dok kod djevojaka 5 ekipa. Mladići su se natjecali u dvije skupine, te su naši momci nakon odigranih susreta u skupini završili na drugom mjestu i time osigurali borbu za treće mjesto koje su naknadno i osvojili pobjedivši vršnjake iz IOŠ Slatina.

 [više]

Djevojke i mladići SŠ Marka Marulića Slatina pobjednici su županijskog natjecanja u badmintonu i odlaze na državno natjecanje

Autor: Mirta Drokan, 5. 2. 2020. 21:12

4. veljače 2020. godine u sportskoj dvorani SŠ Marka Marulića Slatina održano je  županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće. Na natjecanju je sudjelovalo pet srednjih škola:  Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, Katolička klasična gimnazija, Srednja škola Marka Marulića Slatina, Srednja škola Stjepana Sulimanca i Industrijsko-obrtnička škola Slatina.

 [više]

MARULI PRVACI ŽUPANIJE

Autor: Vladimir Borbaš, 5. 2. 2020. 20:59

U školskoj sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, u srijedu 05. veljače održano je Županijsko prvenstvo u rukometu za djevojke i mladiće. Nastupilo je 4 ekipe u konkurenciji djevojaka i nažalost samo dvije ekipe kod mladića. Kod djevojaka naslov pobjednika odnijele se djevojke iz Tehničke škole iz Virovitice, dok su kod mladića prošlogodišnji naslov pobjednika obranili momci iz naše škole, iz ŠSD Marul.
Iako je kod mladića bila samo jedna utakmica, jer nažalost ostale škole nisu imale valjda hrabrosti prijaviti se, pružila je sve što jedna rukometna utakmica može pružiti.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju