preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Profesori

Popis profesora matematike i fizike:

  • Ištvanfi Dubravka - fizika, matematika
  • Klement Dragan - fizika
  • Korlević Željka - matematika
  • Mikolašević Josip - matematika
  • Vidaković Kata- matematika
  • Živković Veljko - matematika

Fizika

Budući da su zakoni fizike sastavni dio naše svakodnevice, kroz redovitu nastavu i različite projekte potrebno je zainteresirati učenike da ulože više truda da bi dobili dobre ocjene.
Analiza ocjena iz fizike potvrdila je zaključak da učenici koje zanima ili im je potrebna fizika za nastavak školovanja, žele što više naučiti, a oni koji misle da im fizika nije potrebna za nastavak školovanja zadovoljavaju se s dovoljnom ocjenom i ne žele se previše opterećivati s fizikom. Statistika ocjena iz fizike dostupna je na hiperlinku ovdje.


Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju