preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina


 

Obilježen Međunarodni dan društvenih igara

Autor: Sandra Bošnjak, 17. 5. 2021. 16:09

Svake se godine u svijetu 11. travnja, kada se obilježava Međunarodni dan društvenih igara, okupljaju mnogi ljubitelji društvenih igara radi druženja, natjecanja i popularizacije istih.

S obzirom da se u našoj školi provodi projekt društvenih igara pod nazivom Strategija igranja = strategija učenja, učenici su se na Satima razrednog odjela tijekom travnja, sa svojom razrednicom Željkom Orban, posvetili upravo društvenim igrama.

 [više]

Edukacija i radionica za pokretanje Kluba društvenih igara

Autor: Sandra Bošnjak, 11. 11. 2020. 19:57

Našoj su školi su po natječaju MZO za izvannastavne aktivnosti, dodijeljena financijska sredstva za provedbu projekta Strategija igranja = Strategija učenja.
Prva aktivnost - edukacija i radionica za voditelje sekcija društvenih igara, održana je 07.11. 2020, godine u prostoru naše škole. Radionicu su proveli članovi Udruge za promicanje društvenih igara „Igranje“ - partnerom škole u provedbi projekta, a za potrebe edukacije korišten je „Vodič za zajednice društvenih igara“ autora Miljenka Martinića (član udruge).

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju