preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2013./2014.

ŠŠD „MARUL“ DRUGI na državnom natjecanju školskih sportskih društava

Autor: Mirta Drokan, 5. 5. 2014. 15:59

U Poreču je od 30. travnja do 2. svibnja 2014. održano Državno prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola. Učenice naše škole: Doroteja Santi, Marina Novoselec, Matea Minauf i Monika Tokić ekipno su osvojile izvrsno 2. mjesto u krosu.
Naša ekipa imala je i ove godine najboljeg pojedinca na državnom natjecanju, Doroteju Santi. Voditelj ekipe bila je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava u atletici

Autor: Nikolina Benčina, 15. 4. 2014. 17:23

U srijedu 02. travnja 2014. godine u Varaždinu je održano poluzavršno natjecanje školskih športskih društava skupine "sjever" (Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska i Međimurska županija ) u atletici. Naša škola imala je predstavnike u muškoj konkurenciji.

 [više]

Poluzavršno natjecanje školskih športskih društava u krosu

Autor: Mirta Drokan, 11. 4. 2014. 18:55

NAŠE UČENICE SU I OVE GODINE BILE NAJBRŽE

4. travnja 2014. u Slatini je održana poluzavršnica državnog prvenstva školskih športskih društava skupine Sjever (Virovitičko-podravska županija, Koprivničko-križevačka županija, Varaždinska županija, Međimurska županija). Naša škola imala je predstavnike i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

 [više]

Doroteja Santi, Domagoj Grundler, Antonio Butorac, Eugen Šimara, Matea Potočki i Matej Šimek županijski prvaci u svojim disciplinama

Autor: Mirta Drokan, 5. 4. 2014. 20:50

27. i 28.ožujka 2014. godine održano je županijsko natjecanje u Atletici u kategoriji djevojaka i mladića srednjih škola.
 

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 7. 3. 2014. 17:12

U srijedu 26. veljače 2014. godine u dvorani Gimnazije "Fran Galović" u Koprivnici održano je poluzavršno natjecanje srednjih škola regije "sjever" u odbojci za mladiće.
Mladići ŠŠD "Marul" osvojili su 4. mjesto, a za ekipu su nastupili: Hrvoje Klement, Dino Dudović, Marko Repić, Stjepan Drenski, Mario Turček, Ivor Ištvanfi, Hrvoje Zubak, Igor Suhi i Robert Sudec. Voditelj ekipe je profesorica Nikolina Benčina.

 [više]

Marul drugi na regiji

Autor: Vladimir Borbaš, 5. 3. 2014. 22:05

Poluzavršno natjecanje skupine "Sjever" u malom nogometu za djevojke održano je 04. ožujka 2014. u Čakovcu. Djevojke iz ŠŠD-a "Marul" predstavljale su našu županiju te su osvojile drugo mjesto. U polufinalnom ogledu su s lakoćom pobjedile djevojke iz koprivničke gimnazije, ali u finalu su ipak poražene od djevojaka iz Gimnazije Čakovec. Čestitamo pobjednicama koji idu na državno natjecanje u Poreč, a nama ostaje što bolje se pripremiti za sljedeću godinu.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 21. 2. 2014. 15:44

U utorak 18. veljače 2014. godine u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za mladiće. Domaćin natjecanja je bio ŠŠD "Marul".
Na natjecanju je sudjelovalo 5 srednjih škola, a ŠŠD "Marul" je i ove godine osvojio 1. mjesto. Mladići ŠŠD "Marul" predstavljat će našu županiju na poluzavršnici koja će se održati 26. veljače 2014. godine u Koprivnici. Voditelj ekipe je profesorica Nikolina Benčina.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 18. 2. 2014. 14:15

U srijedu, 12. veljače 2014. u Čakovcu je održano poluzavršno natjecanje srednjih škola regije "sjever" u odbojci za djevojke.
Djevojke ŠŠD "Marul" osvojile su 4.mjesto, a za ekipu su nastupile: Marina Novoselec, Monika Tokić, Matea Minauf, Sara Matišić, Helena Kraljik, Mateja Potočki, Andrea Ljubas, Mara Palm, Matea Malenjak. Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u badmintonu za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 13. 2. 2014. 17:36

U utorak, 11. veljače 2014. u Koprivnici je održano poluzavršno natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće.
Naša ekipa djevojaka u sastavu: Marina Novoselec, Marija Žagar, Andrea Rastija i Monika Tokić uspješno se plasirala na poluzavršnicu natjecanja gdje je zauzela ekipno 4. mjesto.
Čestitke djevojkama na korektnoj sportskoj borbi! Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 7. 2. 2014. 21:31

U četvrtak, 6. veljače 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD " Marul ". Na natjecanju su nastupile četiri srednje škole.
Djevojke ŠŠD „Marul“ uvjerljivo su pobijedile ostale tri ekipe i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 11. veljače 2014. godine u Koprivnici.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za mladiće

Autor: Mirta Drokan, 7. 2. 2014. 21:09

U četvrtak, 6. veljače 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD " Marul ".
Na natjecanju je nastupilo šest srednjih škola. ŠŠD „Marul“ osvojio je 2. mjesto.

 [više]

ŠŠD "Marul" pobjednik županijskog natjecanja u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 5. 2. 2014. 19:08

U utorak, 4. veljače 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke. Na natjecanju je sudjelovalo 7 srednjih škola.Domaćin natjecanja bio je ŠŠD "Marul".
Djevojke ŠŠD „Marul“ i ove su godine uvjerljivo pobijedile i predstavljat će našu županiju na poluzavršnici, koja će se održati 12. veljače 2014. godine u Čakovcu. Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Županijsko prvenstvo u rukometu

Autor: Vladimir Borbaš, 25. 11. 2013. 10:12

U Virovitici je u petak, 22.11.2013., održano županijsko prvenstvo školskih športskih društava u rukometu na kojem je sudjelovala i naša školska ekipa. "Maruli" su pokazali odličnu igru i zasluženo ušli u finale. U finalu smo igrali protiv Gimnazije iz Virovitice te smo nesretno izgubili jedan gol razlike sa rezultatom 16:15 i osvojili drugo mjesto. Čestitamo pobjednicima, a nama ostaje žal za porazom u finalu i nada u bolji rezultat nagodinu.

 [više]

Županijsko natjecanje u rukometu za djevojke

Autor: Nikolina Benčina, 4. 11. 2013. 10:09

U srijedu, 23.10.2013. u Virovitici je održano županijsko natjecanje srednjih škola u rukometu za djevojke. Ekipa naše škole je ostvarila jednu pobjedu, jedan poraz i jedan neriješeni rezultat u skupini, te se tako nije plasirala u završnicu natjecanja.

 [više]

Prvo mjesto ŠŠD "Marul"

Autor: Vladimir Borbaš, 29. 10. 2013. 14:50

U Virovitici, dana 29.10.2013. godine, održano je županijsko prvenstvo u malom nogometu za djevojke. Naša ekipa sudjelovala je na  prvenstvu koje je po prvi put održano za djevojke u našoj županiji. Ekipa je pokazala  najbolju igru, pobijedila sve protivnike i zasluženo osvojila prvo mjesto. Čestitamo curama koje će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju u Čakovcu.

 [više]

Županijsko prvenstvo u malom nogometu u Virovitici

Autor: Vladimir Borbaš, 16. 10. 2013. 19:44

U utorak, 15.10.2013. u Virovitici je održano Županijsko prvenstvo srednjih škola u malom nogometu. Naša škola ostvarila je jednu pobjedu i jedan poraz u skupini, te se tako nije plasirala u završnicu.
Za ŠŠD "Marul" su nastupili: Marković M., Ojurović K., Kupres M., Kupres A., Kizivat G., Matić M., Cigrovski T., Simoni A., Šimek M., Topolovec M. pod vodstvom profesora TZK-a Vladimira Borbaša.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju