preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.


Dan škole – Odbojka

Autor: Mirta Drokan, Sandra Bošnjak, 30. 4. 2017. 13:01


Program obilježavanja Dana škole obogatili su djevojke i mladići iz naše škole, sve članovi Školskog sportskog društva „Marul“, sportske sekcije Odbojka. U dva školska sata u četvrtak je održan praktični prikaz odbojkaških elemenata kroz zagrijavanje i igru. Veliki broj učenika i nastavnika na tribinama mogao je vidjeti izvrsnu igru, spretnost i borbenost naših odbojkaša.

 [više]

Dan škole - svečana sjednica Nastavničkog vijeća

Autor: Sandra Bošnjak, 29. 4. 2017. 23:09

Povodom obilježvanja Dana škole, u petak 28. travnja 2017. godine, održana je svečana sjednica Nastavničkog vijeća.

 [više]

Dan škole - prezentacija školskog projekta “450 godina bitke kod Sigeta”

Autor: Sandra Bošnjak, 29. 4. 2017. 20:39

Povodom obilježavanja Dana škole, u holu škole, održana je prezentacija školskog projekta "450 godina bitke kod Sigeta“. Glazbeni gost bilo je Gradsko pjevačko društvo Zrinski Slatina koje je izvelo pod ravnanjem prof. Antonija Brzice pjesmu iz opere Nikola Šubić Zrinski U boj, u boj.

 [više]

Radionica enkaustike za Dan škole

Autor: Željka Venus, 28. 4. 2017. 14:07

Povodom obilježavanja Dana škole, 25. travnja 2017. godine profesorica i voditeljica sekcije naše školske zadruge Mirisi i okusi zavičaja i izrada rukotvorina Jasna Asić održala je vrlo zanimljivu radionicu. Na radionici je zainteresiranim posjetiteljima pokazala nov način slikanja peglom pomoću voska i masnih boja - enkaustiku.

 [više]

Dan škole - nogometna utakmica

Autor: Vladimir Borbaš, Sandra Bošnjak, 27. 4. 2017. 16:44

Povodom obilježavanja Dana škole Srednje škole Marka Marulića Slatina u srijedu u 13,00 sati odigrana je malonogometna utakmica između tehničke i gimnazijsko-ekonomske smjene. Mnogobrojna publika mogla je uživati u odličnoj utakmici i velemajstorskim potezima igrača obje ekipe. Moramo napomenuti kako je većina tih igrača igrala za ŠSD "Marul" i okitila se naslovom županijskog prvaka u futsalu, te se ništa slabija partija nije mogla ni danas očekivati.

 [više]

Dan Škole 2017.

Autor: Sandra Bošnjak, 25. 4. 2017. 20:32


Program obilježavanja Dana škole

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju