preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.


Aktivnosti kojima smo obilježili Dan škole

Dan škole 2019.

Autor: Sandra Bošnjak, 19. 5. 2019. 19:34

Dan Srednje škole Marka Marulića Slatina obilježen je nizom svečanih, ali i zabavnih aktivnosti. Za početak, 29. travnja organizirano je dobrovoljno darivanje krvi za građane, učenike i djelatnike škole na koje se odazvao velik broj učenika naše škole te im ovim putem zahvaljujemo.

 [više]

4 ekonomije/agroturistički tehničar prvaci škole u malom nogometu

Autor: Vladimir Borbaš, 8. 5. 2019. 19:01

U srednjoj školi Marka Marulića Slatina, od 29.04. do 03.05.2019., u sklopu obilježavanja dana škole održano je školsko prvenstvo u malom nogometu. Prvenstvo je organizirano suradnjom Vijeća učenika i njihovog predsjednika Juraja Sertića i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, a mjesto radnje, u nedostatku dvorane, je bilo školsko betonsko igralište.

 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenici 2. razreda tehničar za elektroniku na Satu razrednika s razrednicom Dubravkom Ištvanfi obilježili su Međunarodni dan djeteta. Na satu su raspravljali o odnosu prava i odgovornosti, a primjere kako se prava vežu uz odgovornosti istaknuli su na panou.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju