preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.


Aktivnosti kojima smo obilježili Dan škole

Dan škole 2019.

Autor: Sandra Bošnjak, 19. 5. 2019. 19:34

Dan Srednje škole Marka Marulića Slatina obilježen je nizom svečanih, ali i zabavnih aktivnosti. Za početak, 29. travnja organizirano je dobrovoljno darivanje krvi za građane, učenike i djelatnike škole na koje se odazvao velik broj učenika naše škole te im ovim putem zahvaljujemo.

 [više]

4 ekonomije/agroturistički tehničar prvaci škole u malom nogometu

Autor: Vladimir Borbaš, 8. 5. 2019. 19:01

U srednjoj školi Marka Marulića Slatina, od 29.04. do 03.05.2019., u sklopu obilježavanja dana škole održano je školsko prvenstvo u malom nogometu. Prvenstvo je organizirano suradnjom Vijeća učenika i njihovog predsjednika Juraja Sertića i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, a mjesto radnje, u nedostatku dvorane, je bilo školsko betonsko igralište.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju