preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2015./2016.

Poluzavršno natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 20. 4. 2016. 22:24

Marko Nekić, Kristijan Konta i Mateja Potočki osvojili 1. mjesto u svojim disciplinama.

U utorak 19.04.2016. godine održano je  u Čakovcu poluzavršno  natjecanje srednjih škola u atletici za djevojke i mladiće.
Na natjecanju je nastupilo 7 djevojaka i 8 mladića iz naše škole, koji su se natjecali u 8 disciplina (100 m, 400 m, 800 m, 1000 m -Ž, 1500 m –M, vis, dalj, kugla, štafeta ). U ekipnom poretku ekipa mladića zauzela je 3. mjesto, a ekipa djevojaka 4. mjesto.

 [više]

Županijsko natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 18. 4. 2016. 10:53

U  utorak 12.4.2016. godine, u Pitomači i Virovitici, održano je županijsko  natjecanje  u  atletici za srednje škole. Školsko sportsko društvo „Marul“ pobjednik je natjecanja u kategoriji mladića i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju koje će se održati 19.4.2016.g. u Čakovcu.  Ekipa djevojaka naše škole zauzela je 2. mjesto. Mentor i voditelj ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Mirta Drokan, 16. 4. 2016. 16:59

Poluzavršnica natjecanja u odbojci za mladiće skupine sjever održana je u Varaždinu 15. travnja 2016.g. u sportskoj dvorani Arena Varaždin. Učenici naše škole zauzeli su izvrsno 2. mjesto. Nastupili su: Marko Nekić, Fran Mojzeš, Goran Klement, Alen Šaponja, Saša Šaponja, Ante Knežević, David Rakitničan, Domagoj Hrgović i Robert Sudec.
Mentor i voditelj ekipe je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u krosu za srednje škole

Autor: Mirta Drokan, 16. 4. 2016. 16:43

14.04.2016.godine u Slatini je održana  poluzavršnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava skupine sjever. Natjecale su se prvoplasirane ekipe srednjih škola iz Varaždinske, Međimurske, Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije.
Domagoj Grundler, Sebastian Herceg, Alen Šaponja i Fran Čurić ekipno su osvojili 3. mjesto. Mentor i voditelj ekipe je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke

Autor: Nikolina Benčina, 13. 4. 2016. 16:14

Dana 11. travnja 2016. godine u „Areni Varaždin“ u Varaždinu, održano je poluzavršno natjecanje srednjih škola skupine „Sjever“u odbojci za djevojke. Predstavnici Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije odmjerili su snage.

 [više]

Županijsko natjecanje u krosu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 8. 4. 2016. 22:07

5. travnja 2016. godine u Slatini je održano  županijsko natjecanje u krosu za srednje škole. Školsko sportsko društvo “Marul” Srednje škole Marka Marulića Slatina natjecalo se je u kategoriji mladića i djevojaka.

 [više]

Marul treći na regiji

Autor: Vladimir Borbaš, 9. 3. 2016. 19:56

U srijedu 9. ožujka, u dvorani Gimnazije "Fran Galović" u Koprivnici održano je poluzavršno natjecanje ŠSD u futsalu za mladiće. Na natjecanju su sudjelovali predstavnici četiri županije koje čine skupinu sjever. U polufinalnom ogledu, "Maruli" su u napetoj utakmici izgubili rezultatom 2:1, unatoč boljoj igri i brojnijim prilikama za gol.

 [više]

Marul drugi na regiji

Autor: Vladimir Borbaš, 29. 2. 2016. 11:35

U petak 26.02.2016. godine u Varaždinu u Areni Varaždin je održano Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva Republike Hrvatske u rukometu za mladiće. Na poluzavršnici su sudjelovale četiri ekipe, među kojima i ŠSD "Marul" kao prvak Virovitičko podravske županije.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Mirta Drokan, 29. 2. 2016. 11:31

U srijedu 24.02.2016. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za mladiće. Na natjecanju su sudjelovale četiri srednje škole. Učenici naše škole pobjednici su ovog županijskog natjecanja i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine Sjever, koje će se održati 30.03.2016. u Varaždinskoj županiji.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 21. 2. 2016. 20:25

Poluzavršno natjecanje regije „Sjever“ za učenike i učenice srednjih škola u badmintonu održano je 16. veljače 2016.g. u Gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu.
Ekipa djevojaka naše škole ekipno je osvojila treće mjesto, a nastupile su Monika Tokić, Ana Benko, Aneta Suhi i Klara Pugar.
Ekipa mladića isto je zauzela treće mjesto, a igrali su Marino Suhi, Alen Šaponja, Jurica Ljubas i Alen Vilček.
Voditeljice ekipa su nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Benčina i Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno prvenstvo Hrvatske za regiju sjever u stolnom tenisu za djevojke i mladiće

Autor: Vladimir Borbaš, 15. 2. 2016. 20:02

U četvrtak, 11. veljače 2016. godine, održano je Poluzavršno prvenstvo Hrvatske za regiju sjever u stolnom tenisu za djevojke i mladiće u Areni u Varaždinu. Našu županiju su predstavljali djevojke i mladići iz ŠSD "Marul" kao prvaci županije. Na poluzavršnici su sudjelovale četiri ekipe u obje kategorije. Djevojke iz ŠSD "Marul" su se plasirale na treće mjesto, dok su mladići natjecanje završili na četvrtom mjestu.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 3. 2. 2016. 14:32

U utorak, 2.2.2016. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke. Na natjecanju je sudjelovalo pet srednjih škola.
Djevojke Školskog sportskog društva „Marul“ pobjednice su natjecanja i predstavljat će našu županiju na poluzavršnici skupine Sjever, koja će se održati 31.3.2016. godine u Varaždinskoj županiji. Za našu školu nastupile su: Monika Tokić, Matea Minauf, Iva Ivčić, Helena Kraljik, Andrea Ljubas, Josipa Blašković, Kristina Mačinković, Aneta Suhi, Sanja Kelemen, Klara Purgar, Iva Lulić i Ana Benko. Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

MARUL PRVAK ŽUPANIJE

Autor: Vladimir Borbaš, 17. 12. 2015. 13:12

Završnica ŠSD srednjih škola u malom nogometu za mladiće održala se u četvrtak 17. prosinca 2015. godine u Virovitici u dvorani Tehničke škole. Na završnici su sudjelovale tri najbolje ekipe na županiji, Tehničar (VT), Gimnazija (VT) i Marul (SL). ŠSD Marul je pokazao najbolju igru i zasluženo slavio protiv Gimnazije (VT) rezultatom 3:2, i rezultatom 6:3 protiv domaćina Tehničara. ŠSD Marul je tako zasluženo osvojio prvo mjesto, te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 16. 12. 2015. 21:05

U četvrtak, 10.12. 2015. godine u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠSD „ Marulʺ Srednje škole Marka Marulića Slatina. Na natjecanju su nastupile četiri srednje škole.
Djevojke i mladići ŠSD „Marul“ uvjerljivo su pobijedili u obje kategorije i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 16.2.2016. godine u Međimurskoj županiji. Ekipe djevojaka i mladića na natjecanju je vodila nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

MARULI PRVACI ŽUPANIJE

Autor: Vladimir Borbaš, 10. 12. 2015. 22:23

Prvenstvo srednjih škola u stolnom tenisu za mladiće i djevojke održano je 09. prosinca 2015. godine u dvorani Dječjeg vrtića "Zeko" u Slatini.
Predstavnici ŠSD "Marul" u kategoriji mladića i djevojaka pokazali su uvjerljivo najbolju igru, te su neočekivanom lakoćom svladali protivnike i osvojili prva mjesta. ŠSD "Marul" će tako predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju u veljači u Varaždinu u obje kategorije.

 [više]

ŠSD MARUL PRVI NA ŽUPANIJI!

Autor: Vladimir Borbaš, 17. 11. 2015. 23:30

U školskoj sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina u utorak 17. studenoga 2015. održano je županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u rukometu za mladiće. Domaćin natjecanja je bio ŠSD Marul, koji je pokazao i najbolju igru te uvjerljivo svladao suparnike i zasluženo osvojio prvo mjesto.

 [više]

Mali nogomet - Djevojke

Autor: Vladimir Borbaš, 12. 11. 2015. 10:58

U dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina održano je županijsko prvenstvo ŠSD u malom nogometu za djevojke. Naše djevojke su ostvarile jednu pobjedu i jedan poraz, te nažalost završile na drugom mjestu. Čestitamo svim sudionicima na vrlo dobroj igri, te se dogodine nadamo boljem rezultatu.

 [više]

Županijsko prvenstvo srednjih škola za djevojke u rukometu

Autor: Vladimir Borbaš, 5. 11. 2015. 22:36

Dana 5. studenog 2015. godine u Virovitici održano je županijsko prvenstvo srednjih škola za djevojke u rukometu na kojem je nastupila i naša škola. Djevojke su uvjerljivom igrom svladale srednju školu iz Pitomače, te Tehničku školu iz Virovitice. U napetoj utakmici za prvo mjesto i odlazak na poluzavršnicu naše djevojke su poražene od Gimnazije iz Virovitice te su osvojile drugo mjesto. Čestitamo pobjednicama, a nama ostaje da pokušamo biti bolji dogodine.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju