preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2016./2017.

Sportašica Škole

Autor: Mirta Drokan, 13. 6. 2017. 17:07

 

Za sportašicu Škole predlaže se Monika Tokić, učenica 4. a razreda opće gimnazije.

 [više]

Sportaš Škole

Autor: Mirta Drokan, 13. 6. 2017. 16:58


Za sportaša Škole predlaže se Marko Nekić, učenik 4. a razreda opće gimnazije.

 [više]

Županijsko natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 17. 4. 2017. 14:06

Učenici i učenice Srednje škole Marka Marulića Slatina Anja Stjepanović, Patricija Kovačić, Una Maravić, Marko Nekić, Fran Čurić i Sebastian Herceg osvojili zlatne medalje na županijskom natjecanju.

 [više]

Županijsko natjecanje u krosu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 9. 4. 2017. 20:15

5. travnja 2017. godine u Slatini je održano  županijsko natjecanje u krosu za srednje škole. Školsko sportsko društvo “Marul” natjecalo se je u kategoriji mladića i djevojaka.
Sebastian Herceg, Karlo Matoković, Alen Šaponja i Filip Grahovac ekipno su osvojili 2.mjesto na stazi dugoj 2000m.
Una Maravić, Patricija Kovačić, Elizabeta Taradej i Tea Škulj ekipno su osvojile 2. mjesto na stazi dugoj 1600 m.
Voditelj i mentor učenicima i učenicama je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje skupine „Sjever“ u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 4. 4. 2017. 10:50


Međimurski školski sportski savez  bio je organizator poluzavršnog natjecanja srednjih škola skupine „Sjever“ u odbojci za mladiće koje je održano 29. ožujka 2017. godine u Čakovcu u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Čakovec s početkom u 10.00 sati.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 2. 4. 2017. 13:24

Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva skupine „Sjever“ u odbojci za djevojke održano je 28. ožujka 2017. u Varaždinu, u sportskoj dvorani Arena Varaždin. Na natjecanju su sudjelovale četiri srednje škole iz četiri županije: Varaždinske, Međimurske, Koprivničko - križevačke i Virovitičko - podravske. Virovitičko – podravsku županiju predstavljala je naša škola, odnosno Školsko sportsko društvo „Marul“.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 18. 3. 2017. 21:27

Županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za mladiće održano je u četvrtak 9. ožujka 2017. godine u dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 13. 3. 2017. 19:17

U utorak 7. ožujka 2017. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je  županijsko  natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke. Na natjecanju je sudjelovalo šest srednjih škola. Učenice naše škole pobjednice su ovog županijskog natjecanja i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine Sjever, koje će se održati 28. ožujka 2017. u Varaždinskoj županiji.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u nogometu

Autor: Vladimir Borbaš, 8. 3. 2017. 23:44

Poluzavršno natjecanje u nogometu za mladiće održano je 7. ožujka 2017. godine u Čakovcu u dvorani Graditeljske škole. Na tom natjecanju nastupili su i naši predstavnici kao prvaci Virovitičko - podravske županije. U vrlo jakoj konkurenciji dečki iz ŠSD "Marul" osvojili su četvrto mjesto. Čestitamo našim mladićima na uspjehu i želimo više sreće dogodine.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 21. 2. 2017. 11:43

Poluzavršno natjecanje regije „Sjever“ za učenike i učenice srednjih škola u badmintonu održano je 15. veljače 2017.g. u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Čakovec.
Ekipe djevojaka i mladića naše škole ekipno su osvojile treće mjesto.
Voditelj i mentor ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u stolnom tenisu

Autor: Vladimir Borbaš, 9. 2. 2017. 16:07

U utorak 7. veljače 2017. godine u "Areni" Varaždin održano je poluzavršno natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće regije sjever. Našu županiju u kategoriji djevojaka predstavljale su djevojke iz ŠSD "Marul". Nakon odigranih susreta, uz malu dozu sportske nesreće, djevojke su zauzele četvrto mjesto.

 [više]

Marulima prvo i drugo mjesto

Autor: Vladimir Borbaš, 3. 2. 2017. 10:53

U srijedu 01. veljače 2017. godine u dvorani Dječjeg vrtića "Zeko" održano je prvenstvo školskih sportskih društava u stolnom tenisu za djevojke i mladiće. Nakon završenih susreta ŠSD Marul je imao polovičan uspjeh. Djevojke su zauzele prvo mjesto, a mladići su se morali zadovoljiti drugim mjestom. Djevojke će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju u Varaždinu.

 [više]

Maruli prvaci Županije!!!!

Autor: Vladimir Borbaš, 14. 12. 2016. 12:09

Dana 13. prosinca 2016. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina održana je završnica prvenstva školskih sportskih društava u futsalu za mladiće. Na završnici su nastupile 3 ekipe, pobjednici svojih skupina, Gimnazija Virovitica, Strukovna Virovitica i domaćin ŠSD "Marul" iz Slatine. Naši dečki su pokazali uvjerljivo najbolju igru te su deklasirali Gimnaziju sa rezultatom 7:0, a Strukovnu 5:3 i time postali prvaci Županije. ŠSD "Marul" predstavljat će našu Županiju na poluzavršnom natjecanju u Varaždinu u ožujku.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 11. 12. 2016. 22:52

7. prosinca 2016. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je  županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće.
I ove godine djevojke i mladići  Školskog športskog društva „Marul“ uvjerljivo su pobijedili u obje kategorije i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 15. veljače 2017. godine u  Međimurskoj  županiji. Mentor i voditelj ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 

 [više]

Prvenstvo školskih sportskih društava u košarci za mladiće

Autor: Vladimir Borbaš, 1. 12. 2016. 20:45


U četvrtak 1. prosinca 2016., u školskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina održano je Prvenstvo školskih sportskih društava u košarci za mladiće. Na prvenstvu je nastupilo 5 ekipa. ŠSD "Marul" je zauzelo treće mjesto nakon dvije pobjede i jednog poraza.

 [više]

Prvenstvo školskih sportskih društava u rukometu za djevojke

Autor: Nikolina Benčina, 26. 11. 2016. 14:59

Prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola u rukometu za djevojke održano je u utorak 15. studenog 2016. godine u dvorani Tehničke škole u Virovitici.
Na prvenstvu je sudjelovalo šest ekipa: ŠSD "Gimnazija" Virovitica, ŠSD "Tehničar" Virovitica, ŠSD "Pitomača" Pitomača, ŠSD "Strukovna" Virovitica, ŠSD "Victoria" Orahovica i ŠSD "Marul" Slatina. Naše djevojke su osvojile 4. mjesto.

 [više]

Djevojke treće na Županiji

Autor: Vladimir Borbaš, 26. 11. 2016. 14:51

U srijedu 23. studenoga 2016. u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića održano je prvenstvo školskih sportskih društava u futsalu za djevojke. Nastupilo je četiri ekipe, iz Pitomače, Orahovice, Virovitice i domaćin Slatina. Nakon svih odigranih susreta djevojke iz ŠSD "Marul" su zauzele treće mjesto sa jednom pobjedom, jednim porazom i jednim neriješenim susretom. Čestitamo ekipi Orahovice na osvojenom prvom mjestu i nadamo se boljem rezultatu dogodine.

 [više]

Maruli drugi na Županiji

Autor: Vladimir Borbaš, 18. 11. 2016. 13:00

Dana 17. studenoga 2016. u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina održano je županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u rukometu. Nastupilo je 5 ekipa, a naše ŠSD "Marul" je bilo domaćin. Unatoč odličnoj podršci sa tribina naši dečki nisu uspjeli pobijediti u finalu, te su zauzeli drugo mjesto.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju