preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Pravilnici za izradbu i obranu završnoga rada za školsku godinu 2019./2020.


Na poveznici Pravilnik o izradbi i obrani završnoga rada dostupan Vam je pravilnik koji propisuje sadržaj, uvjete, način i postupak izradbe i obrane završnoga rada redovitih učenika strukovnih ili umjetničkih obrazovnih programa.

Pripremne i druge radnje u svezi s organizacijom i provedbom izradbe i obrane završnoga rada u Školi, provodi Školski prosudbeni odbor, a obranu završnoga rada provodi povjerenstvo za obranu završnoga rada. Na poveznici Školski prosudbeni odbor možete pročitati članove povjerenstva za određeno zanimanje za školsku godinu 2019./2020.
Na poveznici Poslovnik o radu prosudbenog odbora i povjerenstva za obranu završnog rada možete proučiti Poslovnik naše škole koji uređuje sadržaj, način izradbe i obrane završnoga rada.

Osim pravilnika i poslovnika, na poveznici Upute za izradbu dostupne su upute za izradbu završnog rada, na poveznici Predložak za završni rad, a na poveznici Vremenik izradbe i obrane završnog rada za školsku godinu 2019./2020.


Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju