preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Pravilnici za izradbu i obranu završnoga rada za školsku godinu 2019./2020.


Na poveznici Pravilnik o izradbi i obrani završnoga rada dostupan Vam je pravilnik koji propisuje sadržaj, uvjete, način i postupak izradbe i obrane završnoga rada redovitih učenika strukovnih ili umjetničkih obrazovnih programa.

Pripremne i druge radnje u svezi s organizacijom i provedbom izradbe i obrane završnoga rada u Školi, provodi Školski prosudbeni odbor, a obranu završnoga rada provodi povjerenstvo za obranu završnoga rada. Na poveznici Školski prosudbeni odbor možete pročitati članove povjerenstva za određeno zanimanje za školsku godinu 2019./2020.
Na poveznici Poslovnik o radu prosudbenog odbora i povjerenstva za obranu završnog rada možete proučiti Poslovnik naše škole koji uređuje sadržaj, način izradbe i obrane završnoga rada.

Osim pravilnika i poslovnika, na poveznici Upute za izradbu dostupne su upute za izradbu završnog rada, na poveznici Predložak za završni rad, a na poveznici Vremenik izradbe i obrane završnog rada za školsku godinu 2019./2020.


Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju