preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2011./2012.

Školsko nogometno prvenstvo

Autor: Vladimir Borbaš, 21. 5. 2012. 16:12

U organizaciji profesora tjelesne i zdravstvene kulture, u našoj školi održano je prvenstvo u malom nogometu za mladiće. U oštroj konkurenciji 19 prijavljenih ekipa, najuspješnijom se pokazala ekipa 4.a gimnazije, koja je u finalu svladala ekipu 2.a gimnazije rezultatom 4:2. Čestitamo pobjednicima i svim sudionicima.

 [više]

ŠŠD “Marul“ i ove godine na državnom natjecanju

Autor: Sandra Bošnjak, 21. 4. 2012. 20:24

Učenice naše škole osvojile su 1. mjesto na poluzavršnici natjecanja skupine „Sjever“ u krosu i izborile odlazak na državno prvenstvo, koje se ove godine održava u Poreču od 06. do 08. svibnja. Za ekipu ŠŠD “Marul“, pod vodstvom profesorice Mirte Drokan, trčale su Doroteja Santi, Simona Zeman, Antonija Zeman i Marina Novoselec.

 [više]

Poluzavršnica natjecanja u atletici za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 21. 4. 2012. 20:18

13. travnja 2012.g. održano je poluzavršno natjecanje skupine „Sjever“ u atletici. Natjecanje je održano na stadionu Sloboda u Varaždinu.
Ekipa ŠŠD „Marul“ osvojila je 4. mjesto. Najznačajniji rezultat postigla je Doroteja Santi, koja je bila prva u disciplini 800 m. Osim Doroteje, za ekipu ŠŠD „Marul“ nastupile su Simona Zeman, Antonia Zeman, Marija Srbić, Barbara Farkaš, Lucija Butorac, Ena Prebeg, Gabriela Povrženić, Marija Žagar, Mariana Puškarić, Gabriela Kurdi i Marina Novoselec.

 [više]

Odbojkašice ŠŠD „Marul“ treće u poluzavršnici

Autor: Mirta Drokan, Sandra Bošnjak, 30. 3. 2012. 21:58

Poluzavršno natjecanje skupine „Sjever“ u odbojci za djevojke održano je 29. ožujka 2012. u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Čakovec.
Ekipa ŠŠD “Marul“ osvojila je treće mjesto. U ekipi su bile: Marina Novoselec, Simona Zeman, Lucija Majhen, Milana Šaula, Melani Velić, Mirta Tomljanović, Marija Srbić, Barbara Klier, Marija Žagar, Sara Matišić i Sanela Beneš.

 [više]

Naše djevojke županijske prvakinje u krosu

Autor: Mirta Drokan, Sandra Bošnjak, 30. 3. 2012. 21:55

U srijedu, 28. ožujka 2012. u Gornjem Bazju održano je županijsko natjecanje u krosu za učenice i učenike srednjih škola. Naša ekipa djevojaka u sastavu: Doroteja Santi, Simona Zeman, Marina Novoselec i Antonia Zeman osvojila je prvo mjesto i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 17. travnja 2012. u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Ekipa mladića u sastavu: Toni Bosak, Matej Potočki, Domagoj Varga i Hrvoje Valpovac osvojila je treće mjesto.

 [više]

Županijsko natjecanje u atletici

Autor: Mirta Drokan, Sandra Bošnjak, 24. 3. 2012. 21:41

U organizaciji Školskog športskog saveza VPŽ u utorak 20.03.2012. i četvrtak 22.03.2012. održano je atletsko prvenstvo srednjih škola VPŽ u ATLETICI.
Natjecanja su održana na atletskim terenima u Virovitici i na terenima Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači. U sedam disciplina u kategoriji djevojaka i mladića sudjelovalo je 120 učenica i učenika srednjih škola VPŽ.
Djevojke naše škole osvojile su ekipno 1. mjesto, a u ekipi su bile: Doroteja Santi, Marina Novoselec, Simona Zeman, Antonia Zeman, Mariana Puškarić, Marija Žagar, Gabrijela Povrženić, Gabriela Kurdi, Ena Prebeg, Lucija Butorac, Marija Srbić i Barbara Farkaš.

 [više]

Naši odbojkaši najbolji

Autor: Vladimir Borbaš, Sandra Bošnjak, 16. 3. 2012. 16:53

U dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina dana 14. ožujka 2012. održano je prvenstvo srednjih škola Virovitičko-podravske županije u odbojci za mladiće. Ekipa ŠŠD "Marul" zasluženo je osvojila prvo mjesto i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju u Koprivničko-križevačkoj županiji, gdje im želimo mnogo uspjeha.

 [više]

Županijsko prvenstvo u košarci za mladiće

Autor: Sandra Bošnjak, 9. 3. 2012. 21:55

U dvorani SŠ Marka Marulića 7. ožujka održano je Županijsko prvenstvo u košarci za mladiće. Naši dečki su pokazali veliku želju i borbenost, ali uz malo sportske nesreće na kraju završili na četvrtom mjestu.
Za ŠŠD Marul su nastupili: Jerbić L., Culej J., Knežević D., Šošić D., Znika D., Klement H., Klement D., Kolarić I., Zubak H., Kupres A. pod vodstvom profesora kineziologije Vladimira Borbaša.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci

Autor: Mirta Drokan, Sandra Bošnjak, 15. 2. 2012. 14:33

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke održano je 13.02.2012.g. u Slatini. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD "Marul".
Ekipa ŠŠD "Marul" bila je u sastavu: Mirta Tomljanović, Marina Novoselec, Melani Velić, Sanela Beneš, Simona Zeman, Lucija Majhen, Milana Šaula, Mariana Puškarić, Marija Žagar, Mirna Ostrošić, Sara Matišić, Eva Balković, Barbara Klier, Marija Srbić, Ivona Grahovac. Voditelj ekipe bila je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Naši stolnotenisači prvaci županije

Autor: Sandra Bošnjak, 1. 2. 2012. 15:51

Ekipa ŠŠD "Marul" osvojila je županijsko prvenstvo za mladiće u stolnom tenisu, održano u Virovitici 31. siječnja 2012. godine. Na odličnu igru naših učenika suparnici nisu imali odgovora te su na kraju lako i uvjerljivo osvojili prvenstvo. Za "Marul" su nastupili Leon Šarko, Karlo Horvat i Jurica Culej, pod vodstvom profesora tjelesne i zdravstvene kulture Vladimira Borbaša. Čestitamo našim dečkima i želimo im mnogo uspjeha na poluzavršnom natjecanju, na kome će predstavljati našu školu i županiju!

 [više]

Doroteja Santi sportašica grada Slatine 2011. godine

Autor: Petar Žarković, 22. 1. 2012. 13:11

Doroteja Santi, učenica 1.c razreda gimnazije u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina na skromnoj svečanosti gradske Zajednice športskih udruga proglašena je najuspješnijom sportašicom u 2011. godini. Govoreći uvodno o stanju sporta u gradu, tajnik Zajednice Željko Stipanić istaknuo je da se recesija slatinskoga gospodarstva odrazila i na sport u gradu pa su se voditelji klubova i organizatori sportskih događanja morali suočiti sa smanjenjem novčanih potpora i broja sponzora te prilagoditi se situaciji.

 [više]

Županijsko prvenstvo za mladiće u rukometu

Autor: Vladimir Borbaš, 18. 12. 2011. 21:44

U petak, 16. prosinca, u Virovitici je održano županijsko prvenstvo za mladiće u rukometu. Iako bolja momčad na terenu, ekipa ŠŠD "Marul" nesretno je izgubila polufinalni ogled te na kraju završila na trećem mjestu.
Za ŠŠD "Marul" nastupili su: Ivan Fran Hodak, Tomislav Varga, Mislav Balković, Nikola Janečić, Kristijan Krpačić, Igor Dragojević, Ivan Gribl, Hrvoje Ašpan, Kruno Šoštarić, Ivan Olina, Luka Repić, Marin Vuk i Matija Radočaj.
Voditelj momčadi bio je profesor tjelesne i zdravstvene kulture Vladimir Borbaš.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju