preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Sandra Bošnjak, 21. 4. 2022. 09:06

Županijsko natjecanje školskih sportskih društava u odbojci za mladiće održano je 12. travnja 2022. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina.
Na natjecanju je sudjelovalo šest srednjih škola s područja naše županije. Mladići ŠSD „Marul“ zauzeli su izvrsno prvo mjesto i predstavljat će Virovitičko-podravsku županiju na Državnom prvenstvu koje će se održati od 10. do 12. svibnja 2022. godine u Poreču. Mladićima čestitamo i želimo puno uspjeha na državnoj završnici.

 [više]

Naše učenice osvojile 1. mjesto u odbojci

Autor: Sandra Bošnjak, 19. 4. 2022. 21:06

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke srednjih škola održano je 13.4.2022. u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina. Natjecanje je održano u skladu s propisnikom Hrvatskog školskog sportskog saveza, a sudjelovalo je šest srednjih škola.

 [više]

Maruli na državnom u futsalu

Autor: Sandra Bošnjak, 4. 4. 2022. 18:06

Završnica državnog prvenstva školskih sportskih društava u futsalu za mladiće održana je od 01. do 03. travnja 2022. godine u Poreču. Virovitičko-podravsku županiju predstavljali su mladići iz Školskog sportskog društva "Marul" iz Slatine kao pobjednici županijskog natjecanja. Na završnici su nastupile 24 ekipe podijeljeni u skupine po 3. Naši momci su bili u skupini sa vršnjacima iz Hvara i Labina, te su u obje utakmice u skupini pokazali svoju kvalitetu i bolju igru pobjedivši 3:0 Hvar, i 7:0 Labin. Time su osigurali nastup u četvrtfinalu gdje su nas čekali mladići iz Krapine.

 [više]

Maruli na državnom prvenstvu u Poreču

Autor: Sandra Bošnjak, 31. 3. 2022. 10:49

Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava u rukometu za mladiće održana je u Poreču od 27. do 29. ožujka 2022. ŠSD "Marul" je kao pobjednik županijskog natjecanja predstavljao našu županiju na završnici. Ukupno je bilo 24 ekipe podijeljene u 8 skupina, a samo je pobjednik prolazio u četvrtfinale. Naši momci su bili u skupini sa školama iz Metkovića i Koprivnice.
Nakon pobjede nad vršnjacima iz Metkovića odigrali smo neriješeno sa Koprivnicom i nažalost, zbog manje postignutih golova u prvoj utakmici, završili na drugom mjestu naše skupine i propustili se plasirati u četvrtfinale.

 [više]

Županijsko natjecanje u rukometu za djevojke

Autor: Sandra Bošnjak, 9. 3. 2022. 09:07

Dana 2. ožujka 2022. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici održano je Županijsko natjecanje školskih sportskih društava u rukometu za djevojke.
Na natjecanju su sudjelovale tri srednje škole s područja naše županije: Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, Tehnička škola Virovitica i Srednja škola Marka Marulića Slatina.
Djevojke ŠSD “Marul” zauzele su treće mjesto, a našu školu predstavljale su: Simona Srnović, Lukrecija Vilk, Ena Zelenka, Petra Piskać, Ana Čurić, Veronika Kovačec, Ana Vorgić, Donatella Beneš, Ivana Tunić, Nikolina Molnar, Nikolina Đorđević i Marta Mikolić. Voditeljica ekipe je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Benčina.

 [više]

Maruli prvaci u rukometu

Autor: Sandra Bošnjak, 4. 3. 2022. 11:45

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici, u srijedu, 2. ožujka 2022. godine odigrano je županijsko natjecanje školskih sportskih klubova u rukometu za mladiće. Sudjelovale su četiri ekipe: Majstor iz Industrijsko–obrtničke škole u Virovitici, Tehnička škola Virovitica, Gimnazija Petra Preradovića Virovitica i Marul iz Srednje škole Marka Marulića u Slatini. Igralo se sistemom svaki sa svakim. Naši mladići su u svim susretima dominirali i uvjerljivo pobijedili i zasluženo odnijeli naslov prvaka Županije, a time su i osigurali završnicu na državnom prvenstvu u Poreču. Momcima čestitamo i želimo puno uspjeha u Poreču na državnoj završnici.

 [više]

Maruli prvaci!

Autor: Sandra Bošnjak, 23. 2. 2022. 11:38

U četvrtak 17.02.2022. u dvorani Tehničke škole u Virovitici održano je županijsko natjecanje u futsalu za mladiće. Bilo je 8 prijavljenih ekipa te se igralo u dvije skupine. Naši momci su suvereno i dominantno započeli i završili cijeli turnir, i to bez primljenog pogotka cijeli turnir, sa gol razlikom 20:0. Prvo su u skupini naši momci razmontirali vršnjake iz Orahovice 10:0. Zatim su na red došli virovitičani, prvo Strukovna škola 5:0, i na kraju u Tehnička škola 1:0. Kao prvaci skupine izravno su se plasirali u finale gdje ih je dočekala Gimnazija Virovitica.

 [više]

Treće mjesto u futsalu za djevojke

Autor: Sandra Bošnjak, 23. 2. 2022. 11:28

U srijedu 16.02.2022. u dvorani Tehničke škole u Virovitici održano je županijsko natjecanje u futsalu za djevojke. Na natjecanju je nastupilo pet ekipa, među kojima i naš ŠSD Marul. Unatoč odličnoj igri i uz dozu sportske nesreće nismo uspjeli izboriti finale već smo završili u utakmici za treće mjesto. Tu smo se pokazali u boljem izdanju i u konačnici osvojili treće mjesto. Iako možemo žaliti za propuštenom prilikom da se borimo za naslov prvaka županije, djevojke su pokazale da se i te kako može i mora računati na njih u budućnosti za osvajanje prvog mjesta.

 [više]

Državno natjecanje u badmintonu

Autor: Sandra Bošnjak, 29. 11. 2021. 19:01

Na Državnom natjecanju srednjih škola u badmintonu našu Županiju predstavljali su učenici i učenice Srednje škole Marka Marulića Slatina. Natjecanje se je održalo od 23. do 25.11.2021. u Poreču, a sudjelovale su 23 srednje škole.  Za ekipe djevojaka i mladića naše škole nastupili su: Ana Čurić, Petra Piskać, Terezija Milković, Lana Brdarić, Dorian Bogati, Ivan Lukac, Dominik Kizivat i Petar Šaponja. Izvrsnom igrom obje ekipe prošle su u drugi krug natjecanja i na kraju zauzele odlično 5. mjesto. Voditeljice i mentorice učenicima su Nikolina Benčina, prof. i Mirta Drokan, prof.

 [više]

Djevojke i mladići ŠSD „Marul“ pobjednici su županijskog natjecanja u badmintonu

Autor: Sandra Bošnjak, 22. 11. 2021. 11:00

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće srednjih škola održano je 19.11.2021. u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina. Natjecanje je proteklo u skladu s propisnikom Hrvatskog školskog sportskog saveza i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju