preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Obilježene aktivnosti

Tjedan cjeloživotnog obrazovanja - uređenju praktikuma za proizvodnju hladno prešanog ulja

Autor: Alen Đurasek, 14. 10. 2018. 20:11

U sklopu tjedna cjeloživotnog obrazovanja profesor Đurasek sa svojim učenicima započeo je 5.10. radove na uređenju praktikuma za proizvodnju hladno prešanog ulja. Ravnatelj Srednje škole Darko Špoljarić dopustio je da se nekadašnja prostorija za dežurne učenike prenamjeni za praktikum kako bi se stvorili što povoljniji uvjeti za zaokruživanje jednog cijelog ciklusa: Od proizvodnje sirovine do gotovog proizvoda.

 [više]

Tjedan cjeloživotnog učenja: profesionalna orjentacija

Autor: Ljiljana Matošević, Željko Milnović, 4. 10. 2018. 22:06

U tjednu cjeloživotnog učenja psihologinja je u četvrtim razredima naše škole jedan sat posvetila razvoju karijere naših učenika. Na satu su bili prezentirani različiti on-line alati kojima se učenici mogu služiti kako bi bolje upoznali sebe, od  upitnika interesa do opisa različitih zanimanja. Svi ovi alati pomažu učenicima  da  lakše donesu odluke o svom daljnjem profesionalnom životu, bilo da lakše donesu odluke o nastavku školovanja ili odlasku u svijet rada.

 [više]

Tjedan cjeloživotnog obrazovanja - predavanje direktorice Turističke zajednice grada Slatine, Vanje Lazić

Autor: Sandra Bošnjak, 2. 10. 2018. 11:35

Danas  2. 10. 2018. na satu iz Osnova turizma kod 2. razreda ekonomije nastavi je nazočila direktorica TU TZ Grada Slatine Vanja Lazić. Direktorica se odazvala na poziv predmetne nastavnice Ankice Đurasek koja s TU TZ Grada Slatine njeguje dugogodišnju suradnju.  Prilikom posjeta  gospođica Lazić  održala je predavanje na temu Turističke organizacije.

 [više]

Tjedan cjeloživotnog učenja

Autor: Jasna Asić, 9. 10. 2017. 22:48

U okviru jedanaestog Tjedna cjeloživotnog učenja Pučko otvoreno učilište Slatina, 5. listopada 2017., organiziralo je, za građanstvo, Dane otvorenih vrata. Na tom sajmu prezentirana je  naša škola. Vrijedni  učenici i njihovi profesori (profesori stručnih vijeća) pripremili su dio onoga što naši učenici rade i nauče raditi, kroz proizvedene proizvode.

 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju