preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

vijesti

Brončani rukometaši u školi

Autor: Vladimir Borbaš, 9. 5. 2019. 21:25

Ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Slatina primio je školsku rukometnu ekipu koja je na netom završenom Državnom prvenstvu u rukometu za mladiće ostvarila povijesni uspjeh i osvojila treće mjesto, te im čestitao na ovom iznimnom uspjehu za školu i grad.

 [više]

Treće mjesto na državnom prvenstvu za rukometne genijalce, povijesna bronca zlatnog sjaja

Autor: Vladimir Borbaš, 9. 5. 2019. 21:23

Povijesni uspjeh za našu školu ostvarili su članovi školskog sportskog društva "Marul" Srednje škole Marka Marulića na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u rukometu za mladiće koje se održalo u Poreču od 04. do 06. svibnja 2019. godine.
Ovaj nevjerojatan pothvat počeo je osvajanjem županijskog prvenstva, a nastavio se borbom u skupini na državnom prvenstvu sa još dvije srednje škole, jedna iz Garešnice, a druga iz Metkovića. Nakon relativno laganog posla i pobjede protiv Sokola iz Garešnice (22:11), uslijedio je pravi ispit protiv ŠSD Narone iz Metkovića koji ipak završava u našu korist (17:14). Te dvije pobjede su značile osvajanje skupine i osiguranje mjesta među 8 najboljih ekipa u državi.

 [više]

Županijsko natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 2. 5. 2019. 18:42

16. travnja 2019. godine u Virovitici je održano županijsko  natjecanje u atletici za srednje škole.
Ekipa djevojaka ŠSD „Marul“ zauzela je 2. mjesto, a natjecale su se: Una Maravić, Patricija Kovačić, Ana Benko, Terezija Som, Iva Tkalec, Ana Čurić, Matea Klement, Ines Kovačec i Nives Halužan.
Ekipa mladića ŠSD „Marul“ isto je osvojila 2. mjesto, a nastupili su: Domagoj Poje, Sebastian Herceg, Luka Miličić, Karlo Volf, Nenad Gvojić, David Jakišić, Marko Šuntić, Filip Pejakić, Ivor Miklošević i Ivo Jukić.

 [više]

ŠSD "Marul" na državnom prvenstvu u stolnom tenisu

Autor: Vladimir Borbaš, 1. 5. 2019. 11:34

U Poreču se održala završnica državnog prvenstva za mladiće i djevojke u stolnom tenisu, od 23. do 25. ožujka 2019. Kao prvakinje naše županije, na državnom prvenstvu su nastupile i naše djevojke iz ŠSD "Marul" te zauzele 9. mjesto. Čestitamo im na ovom uspjehu. Za ŠSD "Marul" su nastupile: Sanja Kelemen, Klara Pugar, Aneta Suhi i Ana Čurić. Voditelj i mentor je bio profesor kineziologije Vladimir Borbaš.

 [više]

Državno prvenstvo u odbojci za djevojke

Autor: Nikolina Benčina, 8. 4. 2019. 19:45

Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u odbojci za školsku godinu 2018./2019. održana je od 27. do 29. ožujka 2019. godine u Poreču. Na natjecanju su nastupile 24 srednje škole u kategoriji djevojaka i 24 srednje škole u kategoriji mladića. U kategoriji djevojaka Virovitičko-podravsku županiju predstavljala je Srednja škola Marka Marulića Slatina.

 [više]

Sebastian Herceg, David Jakišić, Marko Šuntić i Ivor Miklošević nastupili na državnom natjecanju srednjih škola u krosu

Autor: Mirta Drokan, 1. 4. 2019. 18:27

24. i 25. ožujka 2019. godine u Poreču je održana završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u krosu. Na natjecanju su sudjelovale 24 srednje škole, koje su pobijedile na županijskim natjecanjima. U kategoriji mladića našu Županiju predstavljala je Srednja škola Marka Marulića Slatina. Učenici su trčali na vrlo zahtjevnoj i brdovitoj stazi dugoj 2000 m i zauzeli ekipno 13. mjesto. Mentorica učenicima je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan. Čestitke učenicima na uspjehu!

 [više]

Maruli drugi u futsalu

Autor: Vladimir Borbaš, 25. 3. 2019. 09:35

U Virovitici, u dvorani Tehničke škole u srijedu 13.03.2019. održana je završnica županijskog prvenstva u futsalu za mladiće. Na završnici su sudjelovale 4 najbolje ekipe, te se igralo svaki sa svakim. Nakon odigrane 3 utakmice naši dečki iz ŠSD "Marul" su zauzeli drugo mjesto sa jednim porazom i dvije pobjede. Čestitamo im i želimo još bolji uspjeh sljedeće godine.
Za ŠSD "Marul" su nastupili Danijel Bošnjak, Damjan Stjepanović, Florijan Rupčić, Dominik Mudri, Bojan Dmitrović, Gabrijel Jaković, Marin Zdelar, Ivan Kolembus, David Puača i Dorian Bogati. Voditelj i mentor ekipe je bio profesor kineziologije Vladimir Borbaš.

 [više]

Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina pobjednici su županijskog natjecanja u krosu

Autor: Mirta Drokan, 19. 3. 2019. 12:24

12. ožujka 2019. godine u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u krosu. Na natjecanju je sudjelovalo sedam srednjih škola iz Virovitičko-podravske županije.

 [više]

Državno prvenstvo u badmintonu za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 17. 3. 2019. 09:46

Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava u badmintonu za školsku godinu 2018./2019. održana je od 6. do 8. ožujka 2019. godine u Zadru u Sportskoj dvorani Višnjik. Na natjecanju je nastupila 21 ekipa u konkurenciji mladića. Virovitičko-podravsku županiju predstavljala je Srednja škola Marka Marulića Slatina. Za Školsko sportsko društvo „Marul“ su nastupili: Marko Rastija, Dorian Bogati, Filip Grahovac i Dominik Kizivat. Naši mladići su ekipno zauzeli 9. mjesto. Voditelj ekipe je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Tamaš. Čestitke našim mladićima na odličnom rezultatu!

 [više]

Državno natjecanje u badmintonu za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 14. 3. 2019. 18:17

Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u badmintonu održana je u Zadru od 6. do 8. ožujka 2019. godine. Na natjecanju je sudjelovala 21 srednja škola. Virovitičko-podravsku županiju predstavljale su djevojke iz Srednje škole Marka Marulića Slatina: Aneta Suhi, Una Maravić, Ana Benko i Klara Pugar. Djevojke su ekipno osvojile 9. mjesto, a mentorica i voditeljica učenicama je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan. Čestitke djevojkama na izvrsnoj igri i postignutom uspjehu!

 [više]

Maruli rukometni prvaci!!!! Vijest ima dokument u privitku

Autor: Vladimir Borbaš, 6. 3. 2019. 18:43

U petak 01. ožujka u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici održana je završnica županijskog natjecanja u rukometu za mladiće. Ovaj put nas je pomazila sportska sreća u infarktnoj završnici protiv starih sportskih rivala, Gimnazije iz Virovitice. Iako u vodstvu veći dio utakmice, dopuštamo protivniku povratak, te u doslovno zadnjoj sekundi primamo gol za izjednačenje.

 [više]

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće, prvo i treće mjesto Vijest ima dokument u privitku

Autor: Vladimir Borbaš, 6. 3. 2019. 18:22

U četvrtak 28. veljače 2019. godine u Virovitici je održana završnica Županijskog prvenstva u stolnom tenisu za djevojke i mladiće na kojem su nastupili i predstavnici našeg školskog sportskog društva "Marul" i  ostvarili odlične rezultate. Djevojke su potvrdile dominaciju zadnje tri godine i uvjerljivo osvojile prvo mjesto i ove godine, bez izgubljenog seta. Time su naše predstavnice osigurale nastup na Državnom prvenstvu koje će se održati u Poreču od 23. do 25 ožujka ove godine. Čestitamo im i želimo puno uspjeha na završnici u Poreču.

 [više]

Završnica županijskog natjecanja u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 27. 2. 2019. 20:43

Završnica županijskog natjecanja srednjih škola u odbojci za mladiće održana je 21. veljače 2019. godine u dvorani Osnovne škole Eugena Kumičića u Slatini. Domaćin natjecanja bilo je Školsko sportsko društvo „Marul“ iz Slatine.

 [više]

Školsko prvenstvo u stolnom tenisu

Autor: Vladimir Borbaš, 15. 2. 2019. 20:10

U našoj školi je nakon dužeg perioda održano školsko prvenstvo u stolnom tenisu za djevojke i mladiće. Prijavilo se 24 mladića i 6 djevojaka. Djevojke su igrale kružnim, a dečki kup sistemom na ispadanje. Nakon održana 3 kola, u petak 8. veljače su održana polufinala i finala. Nakon odličnih i zanimljivih susreta došlo se do finalista. Kod djevojaka u finalu su se susrele dvije najbolje igračice u našoj školi Klara Pugar i Sanja Kelemen.

 [više]

Županijsko prvenstvo u futsalu za mladiće

Autor: Vladimir Borbaš, 2. 2. 2019. 21:20

Županijsko prvenstvo ŠSD srednjih škola za mladiće u futsalu, skupina "Istok", održalo se u četvrtak, 31.1.2019. u dvorani Osnovne škole Mikleuš. Nastupile su četiri ekipe: Srednja škola Stjepan Ivšić Orahovica, Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača, Industrijsko obrtnička škola Slatina i Srednja škola Marka Marulića Slatina. Nakon odigranih susreta zasluženo prvo mjesto je osvojila ekipa ŠSD "Marul" iz Srednje škole Marka Marulića Slatina, te će nastupiti na završnici prvenstva u Virovitici 13. ožujka ove godine. Prvak županije se izravno plasira na državno prvenstvo.

 [više]

Učenice iz SŠ Marka Marulića Slatina idu na državno natjecanje u odbojci

Autor: Mirta Drokan, 28. 1. 2019. 19:17

U utorak 22. siječnja 2019. godine u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića u Slatini održana je  završnica županijskog natjecanja srednjih škola u odbojci za djevojke. Natjecanje je proteklo u skladu s Propisnikom HŠSS-a za 2018./2019. godinu.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće (Grupa 1)

Autor: Nikolina Benčina, 26. 1. 2019. 15:08

Županijsko natjecanje srednjih škola (grupa 1) u odbojci za mladiće održano je 18. siječnja 2019. godine u dvorani Osnovne škole Eugena Kumičića u Slatini. Domaćin natjecanja bilo je Školsko sportsko društvo „Marul“ iz Slatine.

 [više]

Djevojke i mladići ŠSD „Marul“ idu na državno natjecanje u badmintonu

Autor: Mirta Drokan, 17. 12. 2018. 17:05

12. prosinca 2018. godine u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića u Slatini održano je  županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće. Na natjecanju su sudjelovale četiri srednje škole:  Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, Srednja škola Marka Marulića Slatina, Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača i Industrijsko-obrtnička škola Slatina.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke Grupa 1.

Autor: Mirta Drokan, 22. 11. 2018. 17:56

Županijsko natjecanje za djevojke srednjih škola (grupa 1.) održano je 16.11.2018. godine u dvorani Osnovne škole Eugena Kumičića u Slatini. Domaćin natjecanja bilo je Školsko sportsko društvo „Marul“ iz Slatine. Natjecanje je proteklo u skladu s propisnikom Hrvatskog školskog sportskog saveza za 2018./2019. godinu.

 [više]

ŠSD "Marul" treći na županiji

Autor: Vladimir Borbaš, 5. 11. 2018. 20:09

Prvenstvo srednjih škole u futsalu za djevojke održano je 30.10.2018. u dvorani osnovne škole u Gradini. U konkurenciji 4 prijavljene ekipe sa područja naše županije, naše djevojke su završile natjecanje na trećem mjestu. U polufinalnom ogledu protiv djevojaka iz Orahovice, svojevrsnom finalu prije finala, naše djevojke su poražene tek u drugoj seriji izvođenja penala, jer je susret u regularnom dijelu završio 3:3.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju