preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina


U prezentaciji predstavljamo aktivnosti učenika i nastavnika škole u ovoj školskoj godini.


Aktivnosti za Dan škole

DAN ŠKOLE - svečana sjednica

Autor: Zorislav Jelenčić, Sandra Bošnjak, Željka Orban, 25. 4. 2015. 15:51

Svečanom sjednicom završen je tjedan u kojem je obilježen Dan škole. U kratkom kulturno-glazbenom programu nakon ravnateljeva obraćanja uzvanicima, nastupila je vokalna skupina KUD-a Dika Slatina čiji su sudionici učenici naše škole (Eva Balković, Nina Bertić, Ana Benković, Mihaela Dijanešić, Sara Cibok, Jelena Plačković, Patricia Marendić i Lara Grahovac) pod vodstvom prof. Darija Vrbaslije.

 [više]

DAN ŠKOLE – odbojka učenici vs. profesori

Autor: Nikolina Benčina, Sandra Bošnjak, 24. 4. 2015. 01:22

Obilježavanje Dana škole nastavilo se u sportskom duhu. Uz obilje zabave i smijeha, u zanimljivom odbojkaškom susretu danas su snage odmjerili učenici i profesori. Susret je završio neriješeno, „UČENICI“ – „PROFESORI“ 1:1 (25:18, 26:28). Utakmicu je sudila profesorica Nikolina Benčina.

 [više]

DAN ŠKOLE - Noć knjige

Autor: Sandra Bošnjak, 23. 4. 2015. 22:34

Noć knjige je manifestacija kojom se afirmira ljubav prema knjizi i čitanju, a kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava. Povodom Noći knjige i obilježavanja Dana škole u školskoj knjižnici održan je prigodan program s početkom u 18 sati. Pristune je pozdravio školski knjižnjičar Damir Balković te se kratko osvrnuo na manifestaciju Noć knjige i natjecanje Čitanjem do zvijezde.

 [više]

DAN ŠKOLE – odbojka učenici

Autor: Zorislav Jelenčić, Nikolina Benčina, Sandra Bošnjak, 23. 4. 2015. 00:42

Jučer, 22. travnja 2015. godine, u dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina odigrana je odbojkaška utakmica između učenika naše škole. Za ekipe je nastupio dio učenika i učenica, članova ŠSD „Marul“, koji su predstavljali našu školu na županijskom i poluzavršnom natjecanju u odbojci.

 [više]

DAN ŠKOLE - šahovski turnir

Autor: Mirjana Drenski, Darko Špoljarić, 22. 4. 2015. 18:26

Jučer je u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina odigran zanimljiv višeboj. Naime, riječ je o šahovskoj simultanki koja je upriličena povodom Dana škole. Bila je ovo jedna u nizu aktivnosti kojima obilježavamo Dan škole.
Za odigravanje se mogao prijaviti bilo koji učenik škole pa su naše boje branili: Nikola Roland (3.pto), Adriano Petrošević (4.c), Milan Butorac (2.att), Antonio Puškarić (4.c), Domagoj Brkljačić (4.c), Goran Trifunović (4.a) i Stjepan Drenski (4.b).

 [više]

DAN ŠKOLE – mali nogomet

Autor: Nikolina Benčina, Sandra Bošnjak, 21. 4. 2015. 00:40

U sklopu obilježavanja Dana škole 20. travnja 2015. godine u dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina održan je malonogometni susret dviju ekipa škole. Snage su odmjerili učenici gimnazijske i tehničke smjene. U zanimljivom i napetom susretu pobijedili su učenici gimnazijske smjene rezultatom 2:1. Povela je gimnazijska smjena golom Kuzmića, potom izjednačila tehnička smjena golom Gabrića, dok je pobjednički gol zabio Suhi.

 [više]

Dan škole

Autor: Sandra Bošnjak, 15. 4. 2015. 12:55

PROGRAM PROSLAVE
DANA ŠKOLE 2015.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju