preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Gradsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa

Autor: Sandra Bošnjak, 9. 3. 2020. 21:26

U subotu, 7. ožujka, u Osnovnoj školi Voćin održano je međuškolsko natjecanje iz znanja o pokretu Crvenog križa i praktičnom pružanju prve pomoći. Našu školu trebale su predstavljati dvije ekipe. Na žalost, u petak prije natjecanja dvije članice iz jedne ekipe su se razboljele, stoga je nastupila samo ekipa u sastavu Elena Bićanić, Lea Mustafi, Ena Majer, Simona Sabljak, Hana Reksa i Lea Tušek. Učenice su osvojile prvo mjesto sa 99,80 bodova, dok je drugo mjesto pripalo ekipi Industrijsko obrtničke škole sa osvojenih 85,40 bodova.

 [više]

Održano međužupanijsko natjecanje Mladih Hrvatskog crvenog križa

Autor: Mirjana Drenski, 9. 4. 2019. 20:42

U OŠ Matije Petra Katančića u Valpovu u subotu, 06. travnja, održano je međužupanijsko natjecanje ekipa Gradskih društava CK s područja Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije. Našu školu, pa tako i Gradsko društvo crvenog križa Slatina, predstavljala je ekipa koju je predvodila Elena Bićanić, a u ekipi su bile još i Ivona Bosec, Ana Čurić, Jana Macinger, Karla Vasiljević i, kao zamjena, Emma Fabijanac.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju