preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Projekti  > eTwinning
 

Predstavljanje Srednje škole Marka Marulića kao eTwinning škole

Autor: Sandra Bošnjak, 2. 4. 2021. 13:43

Srednja škola Marka Marulića Slatina, postala je eTwinning škola 2020. godine. Oznaka eTwinning škole dobivena je vrijednim radom i zalaganjem profesorice Željke Korlević i sudjelovanjem u raznim događanjima nastavnika: Ksenije Rastije, Dubravke Ištvanfi, Kate Vidaković, Sanje Špoljarić, Ivane Švamberger i Darka Špoljarića tijekom nekoliko godina.

 [više]

Predstavljanje projektnih aktivnosti u okviru eTwinning platforme Vijest ima dokument u privitku

Autor: Željka Korlević, 4. 2. 2020. 18:14

U četvrtak, 17. siječnja 2020. u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je Nastavničko vijeće u sklopu kojeg su bili predstavljeni projekti u kojima sudjeluje Škola, a koji su financirani kroz Erasmus+ program za 2019. godinu, te projektne aktivnosti u okviru eTwinning platforme, u kojima sudjeluje naša škola.

Održana je i kratka radionica tijekom koje su nastavnici pozvani da se pridruže eTwinning zajednici, te prezentirana prijava za eTwinning školu.

 [više]

Medjunarodni eTwinning projekt PiIsTravellingEurope

Autor: Željka Korlević, 30. 11. 2019. 12:17

Tijekom školske 2018./2019. godine učenici tadašnjih 1. A i 1.B gimnazije, pod vodstvom profesorice Željke Korlević,  bili su uključeni u medjunarodni eTwinning projekt PiIsTravellingEurope. U projektu je sudjelovalo 26 škola iz 13 zemalja.

 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju