preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Projekti  > eTwinning
 

Predstavljanje projektnih aktivnosti u okviru eTwinning platforme Vijest ima dokument u privitku

Autor: Željka Korlević, 4. 2. 2020. 18:14

U četvrtak, 17. siječnja 2020. u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je Nastavničko vijeće u sklopu kojeg su bili predstavljeni projekti u kojima sudjeluje Škola, a koji su financirani kroz Erasmus+ program za 2019. godinu, te projektne aktivnosti u okviru eTwinning platforme, u kojima sudjeluje naša škola.

Održana je i kratka radionica tijekom koje su nastavnici pozvani da se pridruže eTwinning zajednici, te prezentirana prijava za eTwinning školu.

 [više]

Medjunarodni eTwinning projekt PiIsTravellingEurope

Autor: Željka Korlević, 30. 11. 2019. 12:17

Tijekom školske 2018./2019. godine učenici tadašnjih 1. A i 1.B gimnazije, pod vodstvom profesorice Željke Korlević,  bili su uključeni u medjunarodni eTwinning projekt PiIsTravellingEurope. U projektu je sudjelovalo 26 škola iz 13 zemalja.

 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenici 2. razreda tehničar za elektroniku na Satu razrednika s razrednicom Dubravkom Ištvanfi obilježili su Međunarodni dan djeteta. Na satu su raspravljali o odnosu prava i odgovornosti, a primjere kako se prava vežu uz odgovornosti istaknuli su na panou.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju