preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2014./2015.

Djevojke pete na državnom Prvenstvu školskih sportskih društava 2014./2015.

Autor: Mirta Drokan, 29. 4. 2015.

Državno Prvenstvo školskih sportskih društava 2014./2015. g. održano je 21. i 22. travnja 2015. u Krapinskim toplicama. Na natjecanju je sudjelovalo 20 srednjih škola, odnosno 20 županijskih pobjednika. Školsko sportsko društvo „Marul“ osvojilo je odlično peto mjesto, a nastupile su Doroteja Santi, Marina Novoselec, Monika Tokić i Larisa Gerenčir. Mentor učenicama je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 19. 4. 2015. 13:54

Dana 14. travnja 2015. godine na Stadionu SRC Čakovec održano je poluzavršno natjecanje skupine „Sjever“ u atletici za djevojke i mladiće. Mladići ŠSD „Marul“ ekipno su osvojili 3. mjesto, a djevojke ŠSD „Marul“ 4. mjesto. Od pojedinačnih rezultata Kristijan Konta u skoku u vis sa preskočenih 184cm osvaja prvo mjesto, Doroteja Santi se u utrci na 800m plasirala na drugo mjesto, Helena Kraljik u skoku u dalj zauzima treće mjesto kao i Igor Bunarkić u bacanju kugle.

 [više]

Školsko sportsko društvo„Marul“ ide na državno natjecanje u krosu

Autor: Mirta Drokan, 12. 4. 2015. 23:44

9. travnja 2015. godine u Slatini je održano županijsko natjecanje za djevojke i mladiće srednjih škola u krosu.
Djevojke naše škole uvjerljive su pobjednice krosa i izborile su odlazak na Državno prvensto školskih sportskih društava u krosu, koje se održava 21. i 22. travnja 2015. godine u Krapinskim toplicama. Za ekipu su nastupile: Doroteja Santi, Marina Novoselec, Monika Tokić i Matea Minauf.Voditelj ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Županijsko natjecanje u atletici za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 26. 3. 2015. 18:32

U utorak, 24. ožujka 2015. godine održano je županijsko natjecanje u atletici. Školsko sportsko društvo „Marul“ pobjednik je natjecanja u kategoriji djevojaka i mladića i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju koje će se održati 14. travnja.2015.g. u Čakovcu. Voditelji ekipa su nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan i Nikolina Benčina.

 [više]

Poluzavršno natjecanje skupine "Sjever" u futsalu za djevojke

Autor: Vladimir Borbaš, 16. 3. 2015. 21:17

U Čakovcu, u dvorani Graditeljske škole, u petak 13. ožujka 2015. godine održano je poluzavršno natjecanje skupine "Sjever" u futsalu za djevojke na kojem je nastupila i naša škola kao prvak naše županije. Unatoč odličnoj igri poraženi smo u obje utakmice, te smo natjecanje završili na četvrtom mjestu. Čestitamo pobjednicima, a nama ostaje da pokušamo biti bolji dogodine.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 16. 3. 2015. 12:53

Poluzavršno natjecanje srednjih škola skupine „Sjever“ u odbojci za mladiće održano je 10.03.2015. godine u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu. Mladići ŠSD „Marul“ osvojili su 4. mjesto, a za ekipu su nastupili: Alen Šaponja, Goran Klement, Fran Mojzeš, Marko Nekić, Saša Šaponja, Simon Matišić, Robert Sudec, Dino Dudović i Ivan Jelenčić. Voditeljica ekipe je profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Benčina.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 10. 3. 2015. 22:36

5. ožujka 2015.g. u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu održano je poluzavršno natjecanje srednjih škola regije “Sjever“ u odbojci za djevojke. Djevojke ŠSD „Marul“ osvojile su 4.mjesto, a za ekipu su nastupile: Marina Novoselec, Monika Tokić, Matea Minauf, Helena Kraljik, Mateja Potočki, Andrea Ljubas, Iva Ivčić, Marija Žagar i Marinela Čupar. Voditeljica ekipe je profesorica Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u badmintonu

Autor: Mirta Drokan, 1. 3. 2015. 20:03

Poluzavršno natjecanje za učenike i učenice srednjih škola u badmintonu održano je 23. veljače 2015.g. u Gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu.
Učenice naše škole ekipno su osvojile treće mjesto, a nastupile su: Marina Novoselec, Marija Žagar, Monika Tokić i Matea Minauf. Voditelj ekipe djevojaka je profesorica Mirta Drokan.
Učenici Marino Suhi, Jurica Ljubas, Alen Šaponja i Mario Prugovečki ekipno su osvojili treće mjesto. Učenike je vodila profesorica Nikolina Benčina.

 [više]

Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva u stolnom tenisu za mladiće

Autor: Vladimir Borbaš, 22. 2. 2015. 21:14

U srijedu 18. veljače 2015., u Varaždinu održano je Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva u stolnom tenisu za mladiće na kojem je nastupila i naša škola. Nažalost, završili smo natjecanje na četvrtom mjestu te se nismo plasirali na završnicu. Čestitamo pobjednicima, a nama ostaje da ponovno pokušamo slijedeće godine.
Za ŠSD "Marul" su nastupili: Leon Šarko, David Šarko, Fran Ćurić i Karlo Lokner, a voditelj je bio profesor tjelesne i zdravstvene kulture Vladimir Borbaš.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 21. 2. 2015. 20:43

Županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za mladiće održano je u 10.02.2015. godine u školskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina u Slatini.
Na natjecanju su sudjelovale četiri srednje škole iz Virovitičko-podravske županije. Školsko sportsko društvo „Marul“ i ove godine je uvjerljivo bilo najuspješnije i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine Sjever, koje će se održati 10. ožujka 2015. godine u Međimurskoj županiji.

 [više]

Županijsko natjecanje iz odbojke za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 8. 2. 2015. 13:34

U srijedu 4. veljače 2015. godine u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina održano je županijsko natjecanje iz odbojke za djevojke. Na natjecanju je sudjelovalo pet srednjih škola iz Virovitičko-podravske županije. Školsko sportsko društvo „Marul“ i ove godine je bilo najuspješnije školsko sportsko društvo na natjecanju i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine Sjever, koje će se održati 5. ožujka 2015. godine u Međimurskoj županiji.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 16. 12. 2014. 18:28

U utorak, 9.prosinca 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD "Marul". Na natjecanju je nastupilo pet srednjih škola.
Mladići ŠŠD "Marul"“ uvjerljivo su pobijedili i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 23.veljače 2015. godine u Međimurskoj županiji.

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 16. 12. 2014. 18:07

U utorak, 9. prosinca 2014. u Slatini je održano županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD "Marul". Na natjecanju su nastupile tri srednje škole.
Djevojke ŠŠD "Marul" uvjerljivo su pobijedile i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 23. veljače 2015. godine u Međimurskoj županiji.

 [više]

Stolni tenis za mladiće

Autor: Vladimir Borbaš, 1. 12. 2014. 22:10

U četvrtak, 27. studenoga 2014. odigrano je u Katoličkoj klasičnoj gimnazijiu u Virovitici prvenstvo srednjih škola u stolnom tenisu za mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠŠD "Katolička", a nastupilo je 5 ekipa. ŠŠD "Marul" uvjerljivo je osvojio prvenstvo bez izgubljenog seta. Čestitamo im na izvrsnoj igri.

 [više]

ŠŠD "Marul" drugi na županiji

Autor: Vladimir Borbaš, 12. 11. 2014. 10:45

U utorak, 11. studenoga 2014. u školskoj sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, održano je županijsko prvenstvo u rukometu za mladiće. Iako je naša ekipa pokazala najbolju igru, ipak je zbog slabije gol razlike završila na drugom mjestu iza Gimnazije iz Virovitice. Čestitamo pobjednicima, a nama ostaje žal zbog propuštene velike prilike za osvajanjem prvenstva i odlaska na poluzavršnicu.

 [više]

Županijsko natjecanje u rukometu za djevojke

Autor: Nikolina Benčina, 12. 11. 2014. 10:29

Županijsko natjecanje srednjih škola u rukometu za djevojke održano je u 29.10.2014. godine u školskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici.
Na natjecanju je sudjelovalo 5 srednjih škola, a ŠŠD "Marul" je osvojio 3. mjesto. Za ŠŠD „Marul“ su nastupile: Matea Đokić, Terezija Đorđević, Nikolina Mavrović, Monika Tokić, Mateja Potočki, Andrea Ljubas, Laura Čerba, Doris Domić, Senna Šimek, Iva Gumbarević, Magdalena Hranj, Marina Novoselec, Marija Žagar i Ana-Marija Ašpan. Voditelj ekipe je profesorica Nikolina Benčina.

 [više]

Marulke osvojile prvo mjesto

Autor: Vladimir Borbaš, 6. 11. 2014. 17:50

U Slatini je 05. studenog 2014. održano županijsko natjecanje u malom nogometu za djevojke. Na natjecanju su nastupile i učenice naše škole te uvjerljivo svladale protivnice i zasluženo osvojile prvo mjesto. Marulke su rezultatom 2:0 pobijedile djevojke iz Pitomače, a u finalu su sa čak 5:0 pobijedile ekipu Tehničara iz Virovitice. ŠŠD “Marul” Srednje škole Marka Marulića iz Slatine predstavljati će našu županiju na poluzavršnici sjeverne regije koja će se održati 13.ožujka 2015. godine u Međimurskoj županiji.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju