preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > Projekti  > STILL
Novosti

Predstavljen novi Sportski kurikulum Sportski sat

Autor: Mirta Drokan, 25. 6. 2018. 19:04

U Osnovnoj školi Eugena Kumičića 19. lipnja 2018. predstavljen je, u okviru projekta STILL, novi Sportski kurikulum pod nazivom Sportski sat. Sportski kurikulum izradile su i predstavile Mirta Drokan, prof. i Tomislava Medvedović, prof., koja je i voditeljica sportskog dijela projekta STILL. Predstavljanju Kurikuluma nazočili su učitelji i ravnatelji OŠ Tinodi Lantoš iz Szigetvara i Osnovne škole Eugena Kumičića.

 [više]

Sportski višeboj

Autor: Mirta Drokan, 19. 5. 2018. 19:03

U okviru projekta STILL 11. svibnja 2018. održana je sportska aktivnost Sportski višeboj. U višeboju je sudjelovalo 180 učenika i učitelja iz škola koje sudjeluju u projektu, 80 učenika redovnog i posebnog odjela OŠ Eugena Kumičića, 50 učenika OŠ Tinodi Sebastijan Lantoš iz Szigetvara, od kojih 10 učenika s poteškoćama, 20 učenika SŠ Marka Marulića Slatina, 10 članova slatinske Udruge osoba s invaliditetom, te 20 učitelja iz sve tri škole.

 [više]

U sklopu projekta STILL članovi naše školske zadruge sudjelovali u Poduzetničkom kampu

Autor: Željka Venus, 21. 4. 2018. 20:13

U sklopu projekta  STILL , 16. i 17. travnja 2018. godine organiziran je Poduzetnički kamp u Edukativnom centru – Hostelu „Dravska priča , u N. Dubravi.
Projekt je apliciran u programu INTERREG V-A CROATIA(1601) CO-OPERATION PROGRAMME- 2014-2020. COMPONENT: 4.1.2.- OPERATION IN PRESCHOOL, PRIMARY AND SECONDARY EDUCATION
Nositelj projekta je OŠ E. Kumičića, partner u Mađarskoj je OŠ Sebastijan Tinody Lantos iz Sigetvara, a partner u Hrvatskoj Srednja škola Marka Marulića Slatina.

 [više]

Radni sastanak i radionica u sklopu projekta STILL

Autor: Sanja Špoljarić, 29. 3. 2018. 19:58

U ponedjeljak, 26. ožujka 2018. u Osnovnoj školi Eugena Kumičića održan je radni sastanak i radionica izrade kurikuluma o poduzetništvu i obrtništvu u sklopu projekta STILL u okviru INERREG V-A. Sastanku su nazočili predstavnici svih triju partnera projekta, već spomenuta OŠ E. Kumičića, OŠ iz Sigetvara i Srednja škola Marka Marulića Slatina koju su predstavljale profesorice Željka Venus i Sanja Špoljarić.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju