preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

 > O školi  > Knjižnica
Školska knjižnica

Logotip školske knjižnice

Logotip školske knjižnice


Radno vrijeme:

  • ponedjeljak do petka od 7,45 do 13,45 sati


Knjižnica Srednje škole Marka Marulića djeluje za potrebe učenika i djelatnika škole.
Djelatnost školske knjižnice sastavni je dio odgojno-obrazovnog procesa sustava te je izravno uključena u nastavni proces i učenje.

Naša knjižnica pruža informacijske usluge i usluge posudbe knjiga te pruža prostor i tehničke uvjete za učenje, pisanje domaćih uradaka, seminarskih radova, završnih ispita.Učenicima je osiguran radni prostor u čitaonici.
Učenici prvih razreda dobivaju članske iskaznice besplatno i one vrijede cijelo srednjoškolsko obrazovanje.
U knjižnici se mogu posuditi dvije knjige na rok od 14 dana. Ako korisnik kasni, naplaćuje se zakasnina u visini 0,50 kuna po knjizi  i danu. Novac od zakasnine troši se za nabavu novih knjiga po želji učenika.

Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju