preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Static HTML

Novosti

Provođenje projekta „Srijemuš s Papuka“

Autor: Sandra Bošnjak, 12. 10. 2020. 21:21

Na temelju provedenog Javnog poziva srednjim strukovnim i umjetničkim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam, PROMOCIJA ZANIMANJA 2019/20. i Odluke o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih sredstava, od 11. prosinca 2019. godine naša škola je u provedbi projekta  „Srijemuš s Papuka“.

 [više]

Obavijest o početku projekta „Srijemuš s Papuka“

Autor: Kata Vidaković, 10. 1. 2020. 19:13

Srednja škola Marka Marulića Slatina potpisala je 10. siječnja 2020. godine ugovor s Ministarstvom turizma o dodjeli financijskih sredstava za Promociju i jačanje kompetencija strukovnih škola za turizam.

Na javni poziv srednjim strukovnim školama za jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam, škola se prijavila s projektom „Srijemuš s Papuka“. Nakon odabira najuspješnijih prijava, po završetku natječaja školi je dodijeljeno 20.000,00 kn za provedbu osmišljenog projekta u trajanju šest mjeseci. U provedbi projekta sudjeluje deset učenika strukovne škole (6 agroturističkih, 2 ekonomska i 2 elektro tehničara), voditeljica projekta je profesorica Željka Venus, a svojim stručnim znanjem pri realizaciji projektnih aktivnosti pomagat će profesorice: Jasna Asić - voditeljica terenske nastave, Brigita Jurlina - voditeljica praktikuma kuharstva, Sanja Špoljarić - voditeljica sekcije za osmišljavanje i izradu ambalaže, Sandra Bošnjak - voditeljica tima za IKT potporu, Marina Grgić - voditeljica tima za marketing i Kata Vidaković - koordinatorica projekta.. 

 [više]

 Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju