preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2017./2018.

Sebastian Herceg, Alen Šaponja, Karlo Matoković i Ivor Miklošević peti na državnom natjecanju u krosu

Autor: Mirta Drokan, 21. 4. 2018. 20:42

18. i 19. travnja 2018. godine u Poreču je održana završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u krosu. Na natjecanju je sudjelovala 21 srednja škola. U kategoriji mladića našu županiju predstavljala je Srednja škola Marka Marulića Slatina. Učenici su trčali 2000 m na vrlo zahtjevnoj stazi i ostvarili izvrstan uspjeh. Na natjecanje je učenike vodila njihova mentorica Mirta Drokan.

 [više]

Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina idu na državno natjecanje u krosu

Autor: Mirta Drokan, 15. 4. 2018. 13:07

10. travnja 2018. godine u Slatini je održano županijsko natjecanje za djevojke i mladiće srednjih škola u krosu. Nastupilo je sedam srednjih škola iz Virovitičko-podravske županije koje su se natjecale u dvije kategorije - djevojke i mladići.

 [više]

Maruli treći na regiji

Autor: Vladimir Borbaš, 23. 3. 2018. 20:53

U dvorani Tehničke škole u Virovitici održano je poluzavršno natjecanje u rukometu za mladiće skupine sjever na kojem su nastupili mladići iz naše škole kao prvaci županije. U neizvjesnoj polufinalnoj utakmici, iako bolji većinu susreta, "maruli" su izgubili od predstavnika iz Varaždina te tako izgubili priliku za prvo mjesto. U susretu za treće mjesto smo uvjerljivo deklasirali ekipu iz Čakovca. Čestitamo na ostvarenom rezultatu i nadamo se boljem rezultatu iduće godine.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 19. 3. 2018. 19:54

Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva skupine „Sjever“ u odbojci za djevojke održano je 16. ožujka 2018. u Varaždinu, u sportskoj dvorani Arena Varaždin. Na natjecanju su sudjelovale četiri srednje škole iz četiri županije: Varaždinske, Međimurske, Koprivničko - križevačke i Virovitičko - podravske. Virovitičko – podravsku županiju predstavljala je Srednja škola Marka Marulića Slatina.

 [više]

Poluzavršno natjecanje skupine „Sjever“ u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 18. 3. 2018. 14:56

Školski sportski savez Varaždinske županije bio je organizator Poluzavršnog natjecanja srednjih škola skupine „Sjever“ u odbojci za mladiće koje je održano 15. ožujka 2018. godine u maloj dvorani Arena Varaždin u Varaždinu s početkom u 10.00 sati.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 26. 2. 2018. 13:30

Poluzavršno natjecanje regije „Sjever“ za učenike i učenice srednjih škola u badmintonu održano je 20. veljače 2018.g. u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu.
Ekipe djevojaka i mladića naše škole ekipno su osvojile treće mjesto.
Voditelj i mentor ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Poluzavršno natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 19. 2. 2018. 17:58

Dana 16. veljače 2018. godine u maloj dvorani Arena Varaždin u Varaždinu održano je Poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva skupine "Sjever" u stolnom tenisu za srednje škole za djevojke i mladiće. Na natjecanju su u kategoriji i djevojaka i mladića sudjelovale četiri srednje škole iz četiri županije: Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske. Virovitičko-podravsku županiju u obje kategorije predstavljala je naša škola, odnosno Školsko sportsko društvo "Marul".

 [više]

Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće

Autor: Mirta Drokan, 15. 2. 2018. 20:12

14. veljače 2018. godine u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića u Slatini održano je  županijsko natjecanje srednjih škola u badmintonu za djevojke i mladiće.
Ekipe djevojaka i mladića Školskog športskog društva „Marul“ uvjerljivo su pobijedile u obje kategorije i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju, koje će se održati 20. veljače 2018. godine u Čakovcu. Mentor i voditelj ekipa je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 [više]

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke

Autor: Mirta Drokan, 15. 2. 2018. 19:03

U četvrtak 8. veljače 2018. godine u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića u Slatini održano je  županijsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke.
Na natjecanju je sudjelovalo pet srednjih škola. Utakmice je sudio Jurica Ljubas, učenik 4.a razreda opće gimnazije iz Slatine.
Učenice naše škole pobjednice su županijskog natjecanja i predstavljat će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine Sjever, koje će se održati 15. ožujka 2018. u Varaždinskoj županiji.

 [više]

Županijsko prvenstvo srednjih škola u odbojci za mladiće

Autor: Nikolina Benčina, 14. 2. 2018. 23:04

U utorak 6. veljače 2018. godine u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Slatini održano je županijsko prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola u odbojci za mladiće. Domaćin natjecanja bio je ŠSD "MARUL" iz Slatine. Naši mladići su izvrsnom igrom zauzeli uvjerljivo prvo mjesto te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine "Sjever" koje će se održati 16. ožujka 2018. godine u Varaždinskoj županiji.

 [više]

Maruli prvaci županije

Autor: Vladimir Borbaš, 25. 1. 2018. 20:19

U srijedu 24. siječnja 2018. godine u dvorani Dječjeg vrtića "Zeko" održano je prvenstvo školskih sportskih društava za srednje škole u stolnom tenisu za djevojke i mladiće. Domaćin prvenstva je bio ŠSD "Marul" iz Srednje škole Marka Marulića Slatina. "Maruli" su pomeli konkurenciju  u kategoriji djevojaka i  mladića izgubivši po jedan set u obje kategorije, te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine sjever u Varaždinu.

 [više]

 Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju