preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Školska godina 2012./2013.

Konstituirajuća sjednica Vijeća roditelja

27. rujna 2012. godine održana je konstituirajuća sjednica Vijeća roditelja Srednje škole Marka Marulića Slatina kojoj je prisustvovalo 17-oro roditelja od ukupno 26 razrednih odjeljenja upisanih u šk. god. 2012./2013.

Opširnije Pozivu su se odazvali Alenka Butorac, Ivan Šarko, Krešimir Hrgović, Željko Komadina, Darko Kupres, Suzana Nemet, Siniša Stubičar, Evica Andrić, Goran Vilček, Ivica Vencl, Nina Lokner, Stjepan Cesarec, Verica Mikić, Ratka Turk, Orlando Žilavi i Vera Ranđelov.
U skladu sa predloženim i usvojenim dnevnim redom sjednice Vijeća roditelja izvršen je izbor predsjednika/ce i zamjenika/ce predsjednika/ce Vijeća roditelja.
Za predsjednika Vijeća roditelja izabran je Ivan Šarko, predstavnik roditelja 1. B razreda opće gimnazije i 2. C razreda opće gimnazije a za zamjenicu predsjednika imenovana je Alenka Butorac, predstavnica roditelja 1. A razreda opće gimnazije.
Na sjednici roditelji su se upoznali se s radom Vijeća roditelja, pravima i obvezama te predložili Vericu Mikić za imenovanje u Školski odbor Srednje škole Marka Marulića Slatina.
Zahvaljujemo roditeljima što su pronašli vremena i odazvali se pozivu škole, čestitamo izabranim i imenovanim roditeljima te im želimo uspješnu suradnju sa školom i nadležnim nam institucijama. Kako bi suradnja sa školom bila što kvalitetnija i učinkovitija sve zainteresirane roditelje pozivamo da svoje prijedloge i primjedbe upute na adresu ili telefon tajništva škole (Trg Ruđera Boškovića 16, 33520 Slatina; tel. 033/551-449)


Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Učenice 2. a razreda opće gimnazije Marija Pongračić i Ivona Benko izradile su za obilježavanje Dana frankofonije tematski pano u predvorju škole koji je privukao brojne poglede.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju