preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Obavijest učenicima i nastavnicima - Organizacija nastave na daljinu

Autor: Sandra Bošnjak, 29. 10. 2021. 11:14

Poštovani učenici i nastavnici,

sukladno preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja župan Virovitičko-podravske županije donio je Odluku temeljem koje učenici osnovnih i srednjih škola VPŽ dana 4. i 5. studenog 2021. godine nastavu pohađaju po modelu C- nastava na daljinu.

Zbog nastavka rekonstrukcije i obnove sustava grijanja u našoj školi nastava će se privremeno od 8. do 12. studenog 2021. g. održati na daljinu a već od 15. studenog 2021.g. nastava će se održati prema predviđenom rasporedu u školi. Škola je obavila sve pripreme za neometano provođenje nastave na daljinu a za sve dodatne informacije molim učenike da se obrate razrednicima i predmetnim nastavnicima.

Hvala Vam na razumijevanju!

S poštovanjem,

Ivan Roštaš, ravnatelj

 [više]

BRINI O SEBI – BUDI DOBRO – proŽIVI COVID” projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sandra Bošnjak, 1. 2. 2021. 18:05

 [više]

Vodič za organizaciju slobodnog vremena "Iskoristi dan"

Autor: Sandra Bošnjak, 21. 1. 2021. 17:30

U suradnji sa  Zavodom za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko- podravske županije, u 2020. godini izašao je vodič za organizaciju slobodnog vremena „ Iskoristi dan“ u Virovitičko podravskoj županiji. Vodič je u elektronskom obliku i dostupan je na stranicama Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ ili na poveznici Vodič.

 [više]

Pravila ponašanja na internetu za učenike, roditelje i nastavnike

Autor: Sandra Bošnjak, 14. 12. 2020. 11:41

Temeljem članka 94. Statuta Srednje škole Marka Marulića Slatina ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Slatina dana 10. prosinca 2020. godine donio je

Pravila ponašanja na internetu za učenike, roditelje i nastavnike

 [više]

Natječaj za stipendiju

Autor: Sandra Bošnjak, 13. 8. 2020. 14:51

JAVNI NATJEČAJ

za dodjelu stipendije Virovitičko-podravske županije za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva u školskoj 2020./2021. godini

 [više]

Distribucija videosadržaja “Kako zaštititi djecu na internetu” Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sandra Bošnjak, 6. 12. 2019. 19:55

Obavještavamo vas o dopisu Ministarstva znanosti i obrazovanja Uprave za potporu i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja.
Više obavijesti o programu potražite na poveznici, a video možete pogledati na poveznici Kako zaštititi djecu na internetu.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Dopunska i dodatna nastava te izvannastavne aktivnosti

Odluka o izvođenju dopunske nastave, dodatne nastave i izvannastavnih aktivnosti dostupna je na poveznici Odluka.


Raspored zvona


 

Word of the week

 

Quote of the week

 
Pano tjedna


Na satu Latinskog jezika učenici 2.a i 2.b razreda opće gimnazije dobili su zadatak da pročitaju tekst Smrt ispod Vezuva i onda ga slikovno prikažu. Na ovaj način ostvarena je međupredmetna korelacija između Latinskog jezika, Povijesti, Geografije i Likovne umjetnosti. Aktivnost je osmislio profesor Zorislav Jelenčić.

 

Instagram
Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠkolska zadruga

Pronađite nas i na:


Š K O L S K I V R T


CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju