preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Obrasci

Godišnji odmor

Poštovani radnici,

prema priloženom popisu iskazani su dani preostalog godišnjeg odmora za 2016. godinu koje možete iskoristiti na vlastiti zahtjev dva puta po jedan dan do 30. lipnja 2017. godine, uz obvezu da o tome obavijestite  tajništvo  najmanje dva dana prije korištenja godišnjeg odmora, osim ako posebni razlozi na strani škole to onemogućuju.

Pisani zahtjev podnosi se u tajništvu škole. O svojim danima godišnjeg odmora radnik je sam dužan voditi računa.

Ukoliko preostali godišnji odmor ne iskoristite do 30. lipnja 2017., dani će propasti. Za neiskorišteni godišnji odmor ne isplaćuje se naknada. Opširnije Asić Jasna  - 1 dan;
Bošnjak Sandra  - 1 dan;
Đurasek Alen - 1 dan;
Grahonja Siniša - 1 dan;
Ištvanfi Dubravka  - 1 dan;
Ivanac-Jelenčić Valerija - 1 dan;
Jelenčić - 2 dana;
Matošević Ljiljana -1 dan;
Mikolašević Josip - 1 dan;
Nikčevski Robert  - 1 dan;
Stojanović Miodrag -1 dan;
Tamaš Nikolina - 1 dan;
Tomšić Goranka – 1 dan;
Živković Veljko -1 dan;
Venus Željka 
 -1 dan;


Radnici koji ne koriste godišnji odmor  za vrijeme trajanja proljetnih praznika zadužuju se ostali poslovima: sređivanje imenika, razrednih knjiga, matičnih knjiga, sudjelovanje u radu razrednih vijeća i ostali poslovi.

Tajnica
Ljiljana Kopić


Obavijest radnicima - VAŽNO!

Poštovani,

kao radnici škole obvezni ste, najkasnije u roku od 8 dana od dana nastanka promjene, prijaviti školi svaku promjenu osobnih podataka (prebivalište, boravište, novosklopljene ugovore o radu, uzdržavane članove, promjenu prezimena); u roku od 3 dana dostaviti potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad; te odmah po nastanku dostaviti dokaze o činjenicama na temelju kojih ostvarujete neka od prava propisanih zakonom, kolektivnim ugovorima ili pravilnicima (dostaviti odluke o napredovanju, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, potvrde na temelju kojih ostvarujete prava na plaćeni dopust, pomoći, dar djetetu).

Vodite računa da pravovremenim dostavljanjem tih informacija i dokaza  ostvarujete mogućnost na uvećanje plaće, promjenu obračuna prireza, poreznog odbitka ili sličnoga.


Vijesti....

Cijepljenje protiv gripe

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Slatina obavještava zainteresirane djelatnike Škole da će se u ponedjeljak, 26. studenoga 2012. godine, u prostoru Zavoda obaviti cijepljenje protiv gripe u vremenu od 7.15 sati  do 9.30 sati.


Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju