preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Webinar EUradionica “Priprema EU projekta za Erasmus – KA1”

Autor: Sandra Bošnjak, 9. 11. 2020.

Devet djelatnika naše škole, sudjelovalo je u petak, 30.10. 2020, godine na webinaru EUradionici u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.
Nastavnice: Kata Vidaković, Jasna Asić, Marina Ivoš, Dubravka Ištvanfi, Sanja Špoljarić, Željka Venus, Ksenija Rastija, školska psihologinja Ljiljana Matošević te voditelj računovodstva, Daniel Medved educirali su se za pisanje prijave za ERASMUS+ projekte.

Osnovni cilj webinara EUradionice “Priprema EU projekta za Erasmus – KA1” bio je naučiti polaznike kako provjeriti vertikalnu i horizontalnu logiku projektne ideje. Zatim, ukoliko je potrebno, nadopuniti projekt onim elementima koji su potrebni za uspješnu prijavu i provedbu. Djelatnici SŠMMS planiraju napisati i prijaviti ERASMUS+ projekat na slijedećem natječaju AMPEU. Dobivena saznanja iskoristi će za pisanje kvalitetnije prijave te time povećati šanse za dobivanje financijskih sredstava potrebnih za provedbu projekta.

Kata Vidaković, prof.
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju