preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Uručene zahvalnice najboljim nastavnicima i prilog na Plavoj televiziji

Autor: Sandra Bošnjak, 18. 11. 2020.

Povodom obilježavanja Dana učitelja naši profesori Ksenija Rastija (informatika) i Željko Milnović (predmeti ekonomske struke) proglašeni su među 504 najuspješnija odgojno-obrazovna djelatnika u školskoj 2019./2020. godini.
Na sjednici Nastavničkog vijeća, ravnatelj Ivan Roštaš uručio je nagrađenim nastavnicima Zahvalnicu na doprinosu razvoju kvalitete odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske uz iznimno zalaganje i profesionalizam s ciljem omogućavanja kvalitetnog obrazovanja učenicima.

 


Povodom ove nagrade Plava televizija snimila je prilog s profesorom Željkom Milnovićem za emisiju Školski sat u kojoj se predstavljaju nagrađeni nastavnici. Profesor Milnović govorio je o svom putu prema tituli najboljeg nastavnika, projektima u kojima je sudjelovao, o uloženom trudu i radu tijekom cijele školske godine te što je sve potrebno napraviti kako bi postali najbolji nastavnik.
Profesorima još jednom čestitamo na postignutom uspjehu!
Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju