preskoči na sadržaj

Srednja škola Marka Marulića Slatina

Novosti

Najčitatelji u listopadu

Autor: Sandra Bošnjak, 6. 11. 2020.

Listopad - Međunarodni mjesec školskih knjižnica je prošao. Nismo uspjeli realizirati sve aktivnosti koje smo planirali zbog situacije koja je zadesila svijet. No, ne smijemo zaboraviti da Mjesec hrvatske knjige traje i da je njegova tema "Razlistaj se!" Predlažem vam da pročitate neku knjigu ili samo pjesmu u kojoj se govori o lišću, drveću, šumi, o našoj majci Zemlji. Možda imate spisateljskih sposobnosti? Napišite nešto i donesite u knjižnicu pa ćemo najbolje radove objaviti, a možda i nagraditi. Potrudite se! Čekam vaše radove.

Tijekom listopada bili ste ažurniji i više dolazili u knjižnicu. Naj čitateljica je Lorena Zeks iz III. B gimnazije, a u konkurenciji razrednih odjela prvo su mjesto zauzeli učenici I. B razreda gimnazije kojima iskreno čestitam i vjerujem da će i u buduće biti vjerni posjetitelji knjižnice.

Najtraženija knjiga u listopadu bila je Fahrenheit 451 Raya Bradburyja.

I u ovim teškim vremenima nemojte zaboraviti knjigu i svoju školsku knjižnicu. Javljajte se, predlažite, surađujte.

Očekujem vas.

Vaš knjižničar
Susjedne škole
Osnovne škole: Srednje škole:
OŠ Eugena Kumičića OŠ Josipa Kozarca Industrijsko-obrtnička škola

Škola za život
Kalendar za 2020./2021.

Raspored zvona


Pano tjedna

Članovi školskog volonterskog kluba „Carpe Diem“ ovih dana su se prisjetili prerano preminulih učenika i profesora škole. Volonterke Anja Semak 2.agt i Lana Keller 2.agt za tu su prigodu napravile pano koji su postavile u hol škole. Navedena aktivnost provedena je uz stručnu pomoć voditeljica volonterskog kluba Silviju Štimac i Marinu Ivoš i vjeroučiteljicu Jelenu Matišić.

Instagram
 

Školska zadruga "SLATINA"

Škola na društvenim mrežamaŠ K O L S K I V R T


Školska zadruga

Pronađite nas i na:


Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Marka Marulića Slatina / Trg Ruđera Boškovića 16, HR-33520 Slatina / www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / ured@ss-mmarulica-slatina.skole.hr
preskoči na navigaciju